Μπόμπα- Τανιμανίδης: Έπαιξαν χιονοπόλεμο με την Φιλίππα και την Αριάνα- Οι απίθανες φωτό τους!
Showbiz

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Έπαιξαν χιονοπόλεμο με την Φιλίππα και την Αριάνα- Οι απίθανες φωτό τους!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης περνούν υπέροχες στιγμές, με τις δίδυμες κόρες τους να τους έχουν κλέψει την καρδιά και να μην ξεκολλούν στιγμή από δίπλα τους. 

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ και από τότε που γεννήθηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους, έχουν ολοκληρώσει την οικογένειά τους και νιώθουν υπέροχα.

Τις τελευταίες ώρες, η κακοκαιρία Μπάρμπαρα πλήττει την Αττική με ισχυρές χιονοπτώσεις και η αλήθεια είναι πώς όλοι οι celebrities μοιράστηκαν μέσα από τα social media τους στιτγμιότυπα για το πώς περνούν την ημέρα τους, ανάμεσά τους φυσικά και ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Ο Σάκης μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο, με μαμά και κόρες να κοιτούν έξω από το μπαλκόνι ανυπόμονες για τον χιονιά, ενώ ήδη το τοπίο ήταν ολόλευκο.

Λίγες ώρες αργότερα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε φωτογραφίες από τις δραστηριότητές τους σήμερα στον κήπο του σπιτιού τους, με τις μικρούλες να το διασκεδάζουν και την ίδια με τον Σάκη Τανιμανίδη να παίζουν μαζί τους. "Η καθιερωμένη χιονοφωτογραφία της οικογένειας 😂❄️ ☃️ #snowday"

Δείτε την παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved