Showbiz

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Έτσι περνούν τα πρωινά με τις δίδυμες: «Άλλοι κοιμούνται και άλλοι χορεύουν»

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περνούν υπέροχες στιγμές με τις δίδυμες κορούλες τους, την Αριάνα και την Φιλίππα, που από τότε που ήρθαν στη ζωή, έχουν γίνει η απόλυτη προτεραιότητά τους. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι πώς κάτι τέτοιο φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν διαρκώς από τα social media τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τις δίδυμες κορούλες τους, Αριάνα και Φίλιππα, οι οποίες όσο μεγαλώνουν τους κλέβουν την καρδιά και τις καμαρώνουν όλο και περισσότερο με όλες τις νέες δραστηριότητές τους. Οι δυο γονείς είναι αρκετά ενεργοί στα social media τους και πολύ συχνά ανεβάζουν περιεχόμενο από την καθημερινότητά τους με τις μικρούλες τους.

Το πρωί του Σαββάτου (4-2) η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε ένα απίθανο story στο οποίο φάινεται ο Σάκης να χορεύει στον καναπέ με την Αριάνα, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα ήταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, μαζί με την μικρή Φιλίππα, η οποία και κοιμόταν στην αγκαλιά της. Η περήφανη μανούλα έγραψε στην λεζάντα από το story της: «Άλλοι κοιμούνται και άλλοι χορεύουν»

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved