Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Ανέβασε νέο βίντεο με τα παιχνίδια των διδύμων και... λιώσαμε!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα δίδυμα κοριτσάκια τους να τους έχουν κλέψει την καρδιά και να μην μπορούν με τίποτα να τους χαλάσουν χατίρι. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια και προσπαθούν να περνούν με τις δίδυμες κόρες τους ολοένα και περισσότερες στιγμές, ενώ τρελαίνονται για οικογενειακά παιχνίδια και δραστηριότητες.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, τις τελευταίες μέρες, βρισκόντουσαν στην Σαουδική Αραβία, σε ένα ταξίδι ιδιαίτερο, από το οποίο και αποκόμισαν πολλές νέες εικόνες, ενώ για λίγες μέρες κατάφεραν αν χαλαρώσουν μακριά από την Αθήνα και όλες τους τις υποχρεώσεις. Πριν από λίγες ώρες, το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα και φυσικά έφτασαν στο σπίτι τους, όπου και τους περίμεναν οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, μαζί με την μαμά του Σάκη και όλες μαζί ζωγράφιζαν και έπαιζαν με τεχνητό χιόνι...

Η Χριστίνα Μπόμπα, όπως είναι λογικό, απαθανάτισε την στιγμή αυτή, ενώ οι μικρούλες έδειχναν να απολαμβάνουν την μαμά τους που τους είχε λείψει, αλλά και τα παιχνίδια με την γιαγιά τους, η οποία τις κοιτούσε και τις καμάρωνε!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved