Κρατερός Κατσούλης: «Υπάρχει μια απογοήτευση, ένας θυμός μια σοβαρή έλλειψη παιδείας»
Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: «Υπάρχει μια απογοήτευση, ένας θυμός μια σοβαρή έλλειψη παιδείας»

Ο Κρατερός Κατσούλης πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά αλλά και για όσα παρατηρεί στην κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Ο Κρατερός Κατσούλης αποκαλύπτει σε συνέντευξή του, αθέατες πτυχές της προσωπικότητάς του.

krateroskatsoulis_59990773_353189531977411_1887143724127895074_n.jpg

Πρωταγωνιστείς στην απολαυστική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;». Μίλησέ μας για τον ρόλο σου...

Πρόκειται για μια όμορφη ιδέα. Βασίζεται σε μια απλή σκέψη που δεν συναντούμε για πρώτη φορά: οι ευκατάστατοι και οι άποροι. Το ενδιαφέρον της σειράς είναι οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες ο τρόπος που αναπτύσσονται και σε αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη Ρίσβα και στη Δήμητρα Σακαλή που κάνουν τη διασκευή και την προσαρμογή στα σενάριά μας στον σκηνοθέτη μας Βασίλη Μυριανθόπουλο, σε όλο το σετ των ανθρώπων που δουλεύουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες και στην παραγωγή μας, Tanweer Productions, που όλοι μαζί είδαμε αυτή τη σειρά και πιστέψαμε ότι μπορούμε να τη φτιάξουμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Οι χαρακτήρες έχουν μια διαφορετική εξέλιξη και υπόσταση, έχουν πολλές ανατροπές που έχουμε ήδη δει και θα δούμε και στο μέλλον. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι θα γίνει στη συνέχεια, μπορώ όμως να πω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν και να αλλάξουν ξανά και να είναι όλα διαφορετικά.

201406220903270.4533_KRATEROS_KATSOYLIS_1962014.jpg

Έχουμε εξοικειωθεί, άλλωστε, με το στοιχείο της αλλαγής...

Αυτό είναι αλήθεια, γι' αυτό και θα έπρεπε οι άνθρωποι να είμαστε περισσότερο αλληλέγγυοι ο ένας με τον άλλον και να συμπαραστεκόμαστε στον διπλανό μας παρά αυτό που έχουμε γίνει, αδιάφοροι και επιθετικοί. Είναι σχεδόν περίεργο για εμένα το πώς κρατάμε έναν στοιχειώδη κοινωνικό ιστό και πόση αδιαφορία και εχθρικότητα έχουμε αναπτύξει ο ένας για τον άλλον στη ζωή μας. Υπάρχει μια απογοήτευση, ένας θυμός μια σοβαρή έλλειψη παιδείας που έχει ενταθεί και δρομολογηθεί τα τελευταία 50 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και έχει ως αποτέλεσμα αυτή τη συμπεριφορά που δεν αρμόζει και δεν αξίζει στον άνθρωπο. Όταν έχουν καταργηθεί η γειτονιά και η συνοχή, είναι πιο εύκολο κανείς όταν απομείνει μόνος του, να αποδυναμωθεί και να συνεχίζει να απομένει ένα άβουλο πλάσμα, που το μόνο που κάνει είναι να δουλεύει και να καταναλώνει.

Σε σταματούν στον δρόμο να σου πουν ότι αυτό που βιώνουν οι φτωχοί Παπαδόπουλοι το βιώνουν και οι ίδιοι;

Υπάρχει τέτοια διάδραση με τους τηλεθεατές. Υπάρχει μια προσωπική συμπάθεια στα πρόσωπά μας. Τους αρέσει πολύ η κωμωδία, μου λένε ότι τους αρέσει πολύ, το έχουν ανάγκη. Η ιδέα της κωμωδίας αυτού του τύπου έχει μεγαλύτερο λόγο ύπαρξης να κάνει τους ανθρώπους να ξεχαστούν, να αφήσουν στην άκρη, έστω και για λίγο, τα προβλήματα. Η χαρά και η κωμωδία στη ζωή μας είναι αναγκαίες όλες τις εποχές και όλα τα χρόνια, γιατί η χαρά πρέπει να είναι αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς μας όχι για να ξεχνάμε τα προβλήματά μας, ούτε για να τα κουκουλώνουμε, απλά γιατί είναι σημαντικό συστατικό της ζωής, είπε ο Κρατερός Κατσούλης στην Real Life.

Διαβάστε επισης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved