Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη Γη της Ελιάς μεταμορφώθηκε σε 80s queen- Το υπέροχο outfit της
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη Γη της Ελιάς μεταμορφώθηκε σε 80s queen- Το υπέροχο outfit της

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου λατρεύει τις απόκριες και η αλήθεια είναι ότι φέτος επέλεξε να κάνει μια υπέροχη μεταμφίεση, μιας και πήγε σε αποκριάτικο πάρτι μαζί με τον σύντροφό της, που πρόσφατα αρραβωνιάστηκαν. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και την οποία την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά του MEGA "H γη της Ελιάς", με την ίδια να υποδύεται την Ιουλία Βρεττάκου.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και πολύ συχνά ανεβάζει περιεχόμενο τόσο από τα γυρίσματα από τη Γη της Ελιάς, όσο και από τις καθημερινές της δραστηριότητες και πράγματα που κάνει για να χαλαρώσει. Η ίδια λατρεύει τις απόκριες και όπως είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φέτος επέλεξε να μεταμφιεστεί, μιας και πήγε σε αποκριάτικο πάρτι. Φυσικά από το πλευρό της δεν μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, με τον οποίο και είναι πολύ ερωτευμένη και πρόσφατα αρραβωνιάστηκαν.

antigonekouloukakos_328335152_158679933595743_3344618962399740076_n.jpg

Η ηθοποιός μεταμφιέστηκε σε Bianca Jagger και φόρεσε μπότες, κολάν, γούνα, λαμπερό τοπ και ένα αστραφτερό καπέλο. Η ίδια δημοσίευσε διάφορα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το υπέροχο outfit της και έκλεψε τις εντυπώσεις...

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved