Survivor All Star: Ελευθερία Ελευθερίου: Το ύψος, ο Μάριος Πριάμος και το φλερτ από τον Καραγκούνια
Showbiz

Survivor All Star: Ελευθερία Ελευθερίου: Το ύψος, ο Μάριος Πριάμος και το φλερτ από τον Καραγκούνια

Survivor All Star: Για δεύτερη φορά η Ελευθερία Ελευθερίου δίνει τη μάχη της στους στίβους του Άγιου Δομίνικου με την είσοδό της να είναι άκρως επεισοδιακή! Μάθε τα πάντα για την ηλικία της, το ύψος, την καριέρα της, τη σχέση με τον Μάριο Πριάμο αλλά και το φλερτ από τον Τάκη Καραγκούνια

Η ηλικία και το ύψος

eleftheriou-(7).jpg

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου και μεγάλωσε στο Φρέναρος της Επαρχίας Αμμοχώστου. Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής.

Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ της νότιας Αγγλίας στη Μουσική και στη Μουσική Εκτέλεση (Music and Performance), εργάστηκε για έναν χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια.

Το ύψος της είναι 1,59

Η καριέρα

eleftheriou-(9).jpg

Το 2009 συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του ελληνικού τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού The Χ-Factor, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι το πέμπτο live. Συγκεκριμένα, τα τραγούδια που ερμήνευσε στην πορεία της εκεί ήταν τα εξής: «Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ» (live 1), «Κόψε και μοίρασε στα δύο» (live 2), «Κάθε φορά που με κοιτάζεις» (live 3), «Girls just wanna have fun» και «Στην Ντισκοτέκ» (live 4) και «No One» (live 5).

Έπειτα από την αποχώρησή της, δέχτηκε πρόταση από τον τραγουδιστή και παρουσιαστή του διαγωνισμού Σάκη Ρουβά για συνεργασία, ενώ ακολούθησαν live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Βέρτη. Μέσα στο 2010 κυκλοφόρησε τέσσερα τραγούδια: "Κέντρο Του Κόσμου", "Όταν Χαμηλώνουμε Το Φως", "S.O.S (Let the music play)" και "Tubles Are Turning", το οποίο τελευταίο, ενώ ήταν υποψήφιο στον ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, ακυρώθηκε όταν διέρρευσε νωρίτερα στο διαδίκτυο, γεγονός που θεωρήθηκε πως θα αδικούσε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες πριν από την προβλεπόμενη επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών από την ΕΡΤ.

Το 2011 συνεργάστηκε με το συγκρότημα House Twins στο τραγούδι "Never", ενώ παράλληλα εμφανιζόταν στο Fantasia με τον Νίκο Βέρτη.
Στις 12 Μαρτίου 2012, έπειτα από ψηφοφορία, αναδείχθηκε νικήτρια και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Μπακού. Το τραγούδι που ερμήνευσε λεγόταν "Aphrodisiac" και έφερε τελικά την 17η θέση με συνολικά 64 βαθμούς.

eleftheriou-(10).jpg

Μετά τη Eurovision ακολούθησε το Aphrodisiac Tour εντός και εκτός Ελλάδος ενώ εμφανίστηκε και στο νυχτερινό κέντρο Fix Live με τους Πάνο Κιάμο, Γιώργο Παπαδόπουλο και Rec. Την ίδια χρονιά κέρδισε το βραβείο "Καλύτερη Κύπρια Καλλιτέχνιδα" στα Cyprus Music Awards και κυκλοφόρησε άλλα τρία τραγούδια. Τα "Hearts Collide", "Μυστικό Μου" (με Goin' Through) και "Ταξίδι Στη Βροχή", το οποίο αποτέλεσε το soundtrack της κυπριακής σειράς Βαλς με δώδεκα θεούς. Την χειμερινή σεζόν 2012-13 εμφανιζόταν στο Club 22 μαζί με Πάνο Κιάμο, Goin' Through και Βασιλική Νταντά.

Το 2013 κυκλοφόρησε τρία τραγούδια, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τη κυπριακή σειρά "Άσπρα Μπαλόνια" και περιόδευσε στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αυστραλία με τον Πάνο Κιάμο.
Το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο της studio album, "Τελείωσαμε" καθώς και τρία νέα τραγούδια. Επίσης, συμμετείχε στο ελληνικό τηλεοπτικό σόου Your Face Sounds Familiar, έκανε εμφανίσεις με τους Πάνο Καλίδη και Νάνσυ Αλεξιάδη στο Lido Live Clubbing και περιοδεία σε ΗΠΑ και Αυστραλία με τον Πάνο Κιάμο.
Το 2015 κυκλοφόρησε τα τραγούδια "Νύχτες Καυτές" και "Κάνε Μια Ευχή", έκανε live εμφανίσεις στο Cabaret-Kolonaki μαζί με Λάμπη Λιβιεράτο και Χριστίνα Σάλτη καθώς και περιοδεία. Τη σεζόν 2015-16 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά "Δίδυμα Φεγγάρια" ενώ το 2016 κυκλοφόρησε τα τραγούδια "Στον Κόσμο Τον Δικό Της" και "Mamma Mia" και περιόδευσε σε ΗΠΑ και Καναδά με τον Γιώργο Τσαλίκη. Τη χειμερινή σεζόν 2016-17 εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο Teatro Music Hall με τους Νότη Σφακιανάκη και Βασίλη Καρρά. Το 2017 κυκλοφόρησε το τραγούδι "Σώμα, βλέμμα και ψυχή".

eleftheriou-(3).jpg

Το 2018 κυκλοφόρησε το τραγούδι "Σ' Ευχαριστώ" και τη σεζόν 2018-19 έκανε live εμφανίσεις με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίκο Μακρόπουλο. Το 2019 κυκλοφόρησε τα τραγούδια "Bonita" και "Δεν Έχουμε Σχέση" ενώ εμφανιζόταν και στο Frangelico με τους Χρήστο Χολίδη και Γιώργο Γιαννιά. Τη σεζόν 2019-20 έκανε εμφανίσεις μαζί με τους Νίκο Βέρτη, Νικηφόρο, Βαγγέλη Κακουριώτη, Μορφούλα Ιακωβίδου και Χάρις Σάββα ενώ το 2020 κυκλοφόρησε τα τραγούδια "Calm Down" με τον Koki και "Οι Ιστορίες Μας" με την Κατερίνα Στικούδη.

Το 2021, συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor. Έπειτα, κυκλοφόρησε το τραγούδι "Πάμε Έλα", μια επανεκτέλεση του ομώνυμου τραγουδιού της Πάμελα. Τη χειμερινή σεζόν 2021-2022 εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός μαζί με τους Σταμάτη Γονίδη και Νίκο Μακρόπουλο. Το καλοκαίρι του 2022 ακολούθησε περιοδεία με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η σχέση με τον Μάριο Πριάμο και το φλερτ από τον Καραγκούνια

eleftheriou-(13).jpg

Λίγο πριν την είσοδό της βγήκε στο φως η σχέση της με τον Μάριο Πριάμο και αυτό έγινε με αφορμή τα τρυφερά ενσταντανέ ανάμεσα σε εκείνον και την Καρολίνα Καλύβα. Η παίκτρια μπαίνοντας στο ριάλιτι έκανε χαμό λέγοντάς του πως: «Περίμενε ρε Μάριε, μιλάω ρε γα@@@ο. Σκάσε λίγο. Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος Μάριε, ναι»

Σε ένα από τα επόμενα επεισόδια είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για εκείνη. «Ότι μου αρέσει η Ελευθερία, μου αρέσει. Δεν το κρύβω, όμως δεν υπάρχει κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Είμαστε στο πουθενά και δεν ξέρεις τι μπορεί να πουν δυο άνθρωποι. Αν και είναι δύσκολο, από τη στιγμή που είμαστε σε αντίπαλες ομάδες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω δηλώσει πριν μπω στο παιχνίδι, ότι η Ελευθερία είναι ενδιαφέρον άνθρωπος. Τη θαύμαζα για το ήθος που έδειξε πρόπερσι, όταν την είχαν κατηγορήσει άδικα για κάποια πράγματα στο παιχνίδι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved