Παολίνα Ζογλοπίτη: Η κόρη της Πάολα ποζάρει με τον σύντροφό της full in love στο χιονισμένο τοπίο!
Showbiz

Παολίνα Ζογλοπίτη: Η κόρη της Πάολα ποζάρει με τον σύντροφό της full in love στο χιονισμένο τοπίο!

Η Παολίνα, κόρη του Φώτη Ζογλοπίτη και της Πάολα, έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μια πανέμορφη κοπέλα, η οποία και μοιάζει πολύ στην μητέρα της, την οποία και θαυμάζει πάρα πολύ. 

Η νεαρή κοπέλα είναι σήμερα 20 χρονών και έχει αφοσιωθεί στο πανεπιστήμιο και στη σχολή της, μιας και είναι φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η Παολίνα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και έχει μοιράσει την καθημερινότητά της μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας, μιας και κάθε φορά που βρίσκει χρόνο θέλει να τον περνά κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, εδώ και πολύ καιρό η νεαρή κοπέλα είναι πολύ ερωτευμένη, μιας και βρίσκεται σε σχέση και με τον σύντροφό της περνούν υπέροχα. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, οι δυο τους μαζί με την παρέα τους, έχουν πραγματοποιήσει μια υπέροχη εξόρμηση στα χιόνια.

Η Παολίνα είναι πολύ ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και διαρκώς δημοσιεύει περιεχόμενο από την καθημερινότητά της και τις δραστηριότητές της και αυτό φυσικά έκανε και τώρα. Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε σωρεία φωτογραφιών από το χιονοδρομικό, ενώ ανήρτησε και ένα story αγκαλιά με τον σύντροφό της με τους δυο τους να ανταλάσοουν ένα τρυφερό φιλί.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved