Κώστας Σόμμερ: Είναι χαζομπαμπάς - Το βίντεο από το μάθημα baby swimming με το γιο του, Ιάσονα!
Showbiz

Κώστας Σόμμερ: Είναι χαζομπαμπάς - Το βίντεο από το μάθημα baby swimming με το γιο του, Ιάσονα!

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και πριν από λίγο καιρό ήρθε στη ζωή και η κορούλα τους, η οποία και τους έκλεψε την καρδιά από την πρώτη κιόλας στιγμή. 

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της εγχώριας σόουμπίζ και η αλήθεια είναι πώς κάτι τέτοιο φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις κοινές τους φωτογραφίες, που όσο τις παρατηρούμε βλέπουμε το πόσο ταιριαστοί είναι, αλλά και το πόσο χαρούμενοι με την οικογένεια που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, παρά το γεμάτο με υποχρεώσεις πρόγραμμά τους, προσπαθούν να βρίσκονται όσο το δυνατόν περισσότερο με τα παιδιά τους και να περνούν χρόνο μαζί τους, ενώ η καθημερινότητά τους πλέον είναι γεμάτη με τις κοινές τους δραστηριότητες. Το ζευγάρι λατρεύει πλέον το παιχνίδι και τις οικογενειακές βόλτες και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από κάθε κοινό τους ποστ στα social media.

Tην Παρασκευή 24-2 ο Κώστας Σόμμερ δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον χαζομπαμπά να έχει πάει μαζί με τον μικρό Ιάσωνα στο μάθημα baby swimming και μπαμπάς και γιος απολαμβάνουν από κοινού τη στιγμή.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved