Νατάσα Θεοδωρίδου: Το ταξίδι στη Δράμα και η οικογενειακή φωτό με τις γυναίκες της ζωής της!
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το ταξίδι στη Δράμα και η οικογενειακή φωτό με τις γυναίκες της ζωής της!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι υπέροχη και πέρα από τη δουλειά της, την οποία και λατρεύει, έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της και ιδιαίτερα στις κόρες της, Ανδριάνα και Χριστιάνα

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τις επιτυχίες της και και μέχρι σήμερα την παρακολουθούν φανατικά μέσα από τα social media της, στα οποία και ανεβάζει περιεχόμενο τόσο από τις προσωπικές της στιγμές, όσο και από την επαγγελματική της δραστηριότητα.

Η Νατάσσ Θεοδωρίδου πριν από μερικές μέρες ταξίδεψε μέχρι την Δράμα, μαζί με τις κόρες της, Ανδριάνα Φουστάνου και Χριστιάνα Μπέτα και πέρασαν υπέροχες οικογενειακές στιγμές. Αυτό ήταν κάτι που η τραγουδίστρια είχε πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη, σε ένα διάλειμμα από τις αλλεπάλληλες επαγγελματικές της υπόχρεώσεις.

natasatheodoridou_218962356_1227306704421304_2718534199294338033_n.jpg

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η Νατάσα Θεοδωρίδου βρήκε χρόνο για να περάσει μαζί με την μητέρα της, Σοφία Θεοδωρίδου αλλά και την θεία της, με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει σχετική φωτογραφία, στην οποία και ποζάρει με τις γυναίκες της ζωής της. Οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με αυτή τη φωτογραφία και πολλοί άφησαν κάποιο σχόλιο. Διάσημοι φίλοι της καλλιτέχνιδας, όπως η Βίκυ Σταυροπούλου σχολίασαν πόσο όμορφες είναι όλες τους, ενώ τα likes ξεπέρασαν τις 20 χιλιάδες.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved