Νικολέτα Μαυρίδη: Η χορεύτρια των Διασήμων- Η ηλικία, η καταγωγή και η προσωπική ζωή!
Showbiz

Νικολέτα Μαυρίδη: Η χορεύτρια των Διασήμων- Η ηλικία, η καταγωγή και η προσωπική ζωή!

Η Νικολέτα Μαυρίδη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το Survivor All Star και η αλήθεια είναι πώς την βλέπουμε να δίνει καθημερινά το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της στους στίβους μάχης. 

Η Νικολέτα μπήκε στο Survivor πριν από μερικές εβδομάδες μαζί με τον Γιωρίκα Πιλίδη, με τους δυο τους να μπαίνουν στην ομάδα των Διασήμων και των Μαχητών αντίστοιχα.

Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι υπέροχη και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να μιλά για την εμπειρία της στο Survivor, ως ένα ταξίδι που θα της μείνει αξέχαστο για πάντα. Για εκείνη, η απόφαση της επιστροφής ήταν σχετικά εύκολη, μιας και λατρεύει τους στίβους μάχης και αποφάσισε φέτος να δοκιμάσει, για ακόμα μια φορά τον εαυτό της μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης.

nicol.mavridi_313048142_448071930766153_3766898190608318985_n.jpg

Λίγα λόγια για την Νικολέτα Μαυρίδη

Η μαχήτρια των Διασήμων, με καταγωγή από τον Πόντο είναι σήμερα 28 ετών και έχει ασχοληθεί από πολύ μικρή ηλικία με τον χορό και πιο εξειδικευμένα με το μπαλέτο και από εκεί και πέρα το λάτρεψε. Η ίδια ακολούθησε επαγγελματικά το επάγγελμα της χορεύτριας και της δασκάλας χορού όχι μόνο σε μπαλέτο, αλλά και σε διεθνείς ευρωπαϊκούς χορούς, μιας και έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς και πρωταθλήματα.

Η Νικολέτα Μαυρίδη συμμετείχε και στο Dancing With the Stars, με παρτενέρ τον Βαγγέλη Κακουριώτη, με τον οποίο και κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο σόου. Το Instagram της κοπέλας εντυπωσιάζει, μιας και είναι αρκετά ενεργή και συνέχεια δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από τις προσωπικές της στιγμές, όσο και από τις επαγγελματικές της διακρίσεις.

Όσον αφορά της προσωπική της ζωή, υπήρχαν δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Παύλο Γαλακτερό και στη συνέχεια με τον ποδοσφαιριστή Βινίσιους Ντε Φρέιτας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει η ίδια το αν ισχύει κάτι από τα δυο.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved