Ρουβάς: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τις κόρες του και το μήνυμα για την Ημέρα της Γυναίκας!
Showbiz

Ρουβάς: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τις κόρες του και το μήνυμα για την Ημέρα της Γυναίκας!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ζουν τον απόλυτο έρωτα εδώ και πολλά χρόνια και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα τέσσερα παιδάκια τους, που όσο μεγαλώνουν, τα καμαρώνουν όλο και περισσότερο. 

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και πολύ συχνά ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους και πράγματα που κάνουν μαζί.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την 14χρονη Αναστασία, τον 11χρονο Αλέξανδρο, 10χρονη την Αριάδνη και τον 6χρονο Απόλλωνα. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να ζει μακριά από την Αθήνα και πολύ κοντά στη φύση, μιας και τους αρέσει πάρα πολύ η αποκέντρωση και θέλουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον, στο οποίο να κυριαρχεί η φύση.

Σήμερα, ανήμερα της ημέρας της Γυναίκας, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες, κρατώντας στα χέρια του τις δυο κόρες του, στις οποίες και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

sakisrouvas_297152701_1878431942364227_8305198271588827683_n.jpg

«Τα κορίτσια μας είναι ικανά να κάνουν τα πάντα όσα ποτέ θα ονειρευτούν. Είναι γυναίκες δυνατές, έξυπνες, δυναμικές, με άποψη και λόγο. Ας τους θυμίσουμε ότι τα στερεότυπα και τις ταμπέλες τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας και στους γύρω μας. Ας μεγαλώσουμε τα κορίτσια μας έχοντας αυτά υπόψιν. (Λέτε να θέλει και η μεγάλη μου κόρη τώρα να τη σηκώσω;)»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved