Ιωάννα Μαλέσκου: Τα κουμπιά από το τζιν της δεν κουμπώνουν αλλά δεν χάνει το στιλ της!
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Τα κουμπιά από το τζιν της δεν κουμπώνουν αλλά δεν χάνει το στιλ της!

Το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου και η κοιλίτσα έχει μεγαλώσει πολύ!

Πλέον η μέλλουσα μανούλα βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν από τον τοκετό και δεν… χωράει στα ρούχα της!

Η Ιωάννα όμως, η οποία ανήκει στις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες δεν έχει χάσει το στιλ της ακόμη κι όταν δεν κουμπώνουν τα κουμπιά από το τζιν παντελόνι της.

maleskou-(5).jpg

Στην πρόσφατη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers της ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη φορώντας ένα τζιν κι ένα λευκό πουκάμισο. «Άντε τώρα βρες τι νούμερο φοράς που δεν κλείνουν φερμουάρ, κουμπιά… χαμός», έγραψε.

Όπως θα δεις κι εσύ στη φωτογραφία όμως παραμένει λαμπερή και υπέροχη μέσα σε αυτό το casual σύνολο!

Δες την στη gallery

«Το μωρό είναι πολύ συνεργάσιμο, όπως συνηθίζω να λέω τους τελευταίους μήνες», είπε η ίδια και πρόσθεσε: «Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου. Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του».

maleskou-(2).jpg

Όσον αφορά στο φύλο του μωρού δήλωσε: «Έχω διαβάσει διάφορα, αλλά δεν θέλω να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τίποτα. Είναι μια πληροφορία που δεν θα ήθελα να αποκαλύψω», είχε δηλώσει η ίδια στο ΟΚ και τελικά αποφάσισε να το αποκαλύψει με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved