Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού: «Ο καρκίνος πρέπει να λέγεται με το όνομά του, χωρίς ταμπού»
Showbiz

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού: «Ο καρκίνος πρέπει να λέγεται με το όνομά του, χωρίς ταμπού»

Μια μακροσκελή ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δώρα Χρυσικού, ώρες μετά τη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε πράγματα που πραγματικά συγκινούν και θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για την ανταπόκριση.

«Αγαπημένες μου φίλες,
Αγαπημένοι μου φίλοι,
καλησπέρα σας!

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για τα εκατοντάδες συγκινητικά μηνύματα που μου στέλνετε μετά την συνέντευξη στην Ελένη. Ο καρκίνος πρέπει να λέγεται με το όνομά του, χωρίς ταμπού. Κι εγώ κοινώνησα την ασθένειά μου για να σας ευαισθητοποιήσω.

Ο καρκίνος χρειάζεται δράση, μια ολιστική δυναμική προσέγγιση. Σίγουρα, μέσα σε όλο αυτό, το υποστηρικτικό δίκτυο, η διαχείριση του συναισθήματος και η επικοινωνία έχουν κομβική σημασία!

Έχω την χαρά να σας ανακοινώνω ότι από σήμερα είμαι Εκπρόσωπος / Ambassador της e-Γραμμής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης της Cancer Prevention Research Group in Greece. Η Γραμμή αυτή παρέχει ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη σε ασθενείς με καρκίνο, οικείους και φροντιστές. Δωρεάν, καθημερινά, για όλους μας.

dorachrysikou_334792087_1438372370240190_8914273061635623139_n.jpg

Μπορεί να γίνει ένα μέσον στήριξής σας. Και αυτό το κάνουν νέοι άνθρωποι, με μόνο κίνητρο το μεράκι και την επιστήμη τους.

Σας παροτρύνω να δείτε το έργο της @cprggreece να την ακολουθήσετε, να μιλήσετε μαζί τους και να σας βοηθήσουν όπου και όσο γίνεται.

Ευχαριστώ τον κ. Αθανασίου και τα μέλη του Οργανισμού και πιστεύω ότι θα έχουμε μια εξαιρετική σύμπραξη, με μοναδικό σκοπό να διαδώσουμε το όραμα της πρόληψης του καρκίνου και της άμεσης παρέμβασης στην ολιστική προσέγγιση της υγείας των ασθενών», έγραψε η Δώρα Χρυσικού.

Δείτε την ανάρτησή της στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved