Βαλαβάνη-Μόργκαν: Ταξιδεύουν μαζί αλλά μας μπερδεύουν με τα post τους - Είναι ή όχι ζευγάρι τελικά;
Showbiz

Βαλαβάνη-Μόργκαν: Ταξιδεύουν μαζί αλλά μας μπερδεύουν με τα post τους - Είναι ή όχι ζευγάρι τελικά;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ίδια μέρη, δείχνουν να περνούν καλά μαζί αλλά δεν έχουν καμία... συνενόηση σε ό,τι αφορά τις δημοσιεύσεις τους στα social media.

Τόσο η Ευρυδίκη όσο και ο Γρηγόρης τις τελευταίες δύο εβδομάδες απολαμβάνουν μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μέρη που εκείνος γνωρίζει πολύ καλά αφού νιώθει τις Ηνωμένες Πολιτείες ως δεύτερη πατρίδα του. Το επίθετό του άλλωστε προδίδει την αμερικάνικη ανατροφή του, αν και ο ίδιος νιώθει και είναι φυσικά βέρος Έλληνας.

Ο γνωστός ντράμερ και πρώην παίκτης του Nomads κάνει συχνά ταξίδια στην Αμερική για να δει φίλους και συγγενείς. Έτσι ήταν ο καταλληλότερος άνθρωπος για να ξεναγήσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία της ηπείρου.

Αφού λοιπόν απόλαυσαν μοναδικές στιγμές στη Χαβάη, έφυγαν για το Λος Άντζελες και την Καλιφόρνια, εκεί που θεωρείται επίγειος παράδεισος για τους απανταχού λάτρεις του θαλάσσιου σκι.

Με επιδόσεις που θα ζήλευαν και οι πιο έμπειροι επαγγελματίες αθλητές στο συγκεκριμένο άθλημα, ο Γρηγόρης Μόργκαν νιώθει σαν να είναι δικά του... λημέρια οι παραλίες της Καλιφόρνια.

Εκεί βρέθηκε και προ ημερών η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία ανέβασε φωτογραφίες με φόντο μία από τις πιο όμορφες παραλίες της συγκεκριμένης πολιτείας.

Παράλληλα ανεβάζει φωτογραφίες και ο Γρηγόρης Μόργκαν ο οποίος ομολογουμένως είναι και πιο φειδωλός στις αναρτήσεις του. Φωτογραφίζονται στα πιο in σημεία της Καλιφόρνια όμως ποτέ μαζί και ποτέ ακριβώς στο ίδιο σημείο, προφανώς αποφεύγοντας στο μέλλον πιθανές επίμονες ερωτήσεις για το αν είναι ή όχι ζευγάρι.

Εκείνοι πάντως δεν δείχνουν να επιτρέπουν σε κανέναν να εισβάλλει στην προσωπική τους ζωή, παρ' όλο που η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο παρελθόν έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο.

Μένει να δούμε αν τελικά οι δυο τους, όταν θα επιστρέψουν θα αποφασίσουν να ξεκαθαρίσουν τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους, την ίδια ώρα που οι φήμες επιμένουν να τους θέλουν ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved