Στέλιος Κουδουνάρης: «Είχα τις αμφιβολίες μου για την Ηλιάνα αλλά μου έκλεισε το στόμα»
Showbiz

Στέλιος Κουδουνάρης: «Είχα τις αμφιβολίες μου για την Ηλιάνα αλλά μου έκλεισε το στόμα»

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη ζωή του γνωστού σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη. Μιλάει για το  My Style Rocks, τα νούμερα τηλεθέασης και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τις απαντήσεις του για όλα τα θέματα που απασχολούν γύρω από το My Style Rocks- και όχι μόνο- δίνει ο γνωστός σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης. Τονίζει μεταξύ άλλων ότι εξεπλάγη θετικά από την απόδοση της Ηλιάνας Παπαγωργίου και ότι το γνωστό μοντέλο κατέχει επάξια τη θέση της ως κριτής μιας και γνωρίζει πολλά από σύγχρονη μόδα.

Εκτός από τη δημιουργικότητά σου, η οποία αποτυπώνεται στην υψηλή αισθητική των ρούχων που σχεδιάζεις, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε και μια άλλη πλευρά σου, εκείνη ενός ευγενούς ανθρώπου που τα λέει με το γάντι από τη θέση του κριτή στο «My style rocks» του ΣΚΑΙ. Πώς είναι αυτή η εμπειρία για σένα;

Είναι πολύ ευχάριστη διότι αγαπώ αυτό το project. Μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε μαζί.

Φέτος, όμως, δεν έχει την ίδια τύχη στα νούμερα τηλεθέασης.

Είναι άδικες αυτές οι συγκρίσεις. Είναι το μοναδικό viral πρόγραμμα στο TikTok, που αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα μέσα προβολής. Μπορεί η επιτυχία του να μη φαίνεται τόσο στα νούμερα της προβολής του το μεσημέρι, τη βλέπουμε όμως το βράδυ, στα πολύ υψηλά νούμερα της επανάληψης. Έχει άπειρες προβολές στα απομονωμένα βιντεάκια και μεγάλη δημοφιλία στον κόσμο που το παρακολουθεί στις πλατφόρμες. Είναι ένα πρόγραμμα που βλέπει όλος ο κόσμος. Δεν αποτυπώνεται αυτό στην ώρα του, το κοινό όμως το ενδιαφέρει πολύ. Η εκπομπή φέτος διαρκεί μιάμιση ώρα -τα 45 λεπτά της οποίας είναι διαφήμιση γιατί είναι ένα πολύ επιτυχημένο σόου- και τις προηγούμενες χρονιές τρεισήμισι. Στις τρεισήμισι ώρες, στις οποίες εξοντώνεις όλα τα υπόλοιπα προγράμματα, κάνεις άλλα νούμερα τηλεθέασης.

1675184782422-462347257-koudounaris-2.jpg

Πολλοί έχουν σχολιάσει φέτος την παρουσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην επιτροπή και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το ρόλο της. Ποια είναι ή γνώμη σου;

Θεωρώ πως η Ηλιάνα είναι πολύ to the point. Στην αρχή είχα σκεφτεί ότι μπορεί να μην ήταν επαρκής για να κρίνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου έκλεισε το στόμα. Ξέρει πολλά για τη σύγχρονη μόδα, το πώς ντύνεται ο κόσμος στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και το πώς προβάλλονται όλα αυτά στα social media. Αυτό αφορά τη γενιά της και κάτω, παρότι δεν απέχουμε πολύ ηλικιακά. Είναι όμως πολύ κοντά στα κορίτσια. Μιλούν την ίδια γλώσσα, και γι’ αυτό ορισμένες φορές φαίνεται πιο σκληρή, αλλά δεν είναι. Άλλωστε και τα κορίτσια είναι πιο σκληρά φέτος.

1675017767671-475720846-MY-STYLE-ROCKS-KOUDOUNARIS.jpg

Πράγματι, και τις έχεις επικρίνει κάποιες φορές για τη σκληρότητα και την αγένεια που μπορεί να δείχνει η μία στην άλλη.

Ένας από τους λόγους που επιλέχθηκαν είναι σίγουρα οι εκρηκτικοί χαρακτήρες τους. Ένα συστατικό της εκπομπής είναι οι έντονες προσωπικότητες καθώς αυτή η ένταση αποτυπώνεται και στα ρούχα. Ωστόσο, επειδή το «Μγ style rocks» αντικατοπτρίζει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ: Είναι η κοινωνία έτσι; Είναι ο κόσμος έτσι μετά |ην COVID εποχή; Είναι όλοι στα κόκκινα και τώρα το καταλαβαίνουμε εγώ και οι θεατές που βλέπουν αυτά τα κορίτσια μαντρωμένα σε ένα πλατό ή μόνο οι συγκεκριμένες κοπέλες; Δεν είμαι σίγουρος.

Εσύ παραμένεις σταθερή αξία στο «My style rocks». Τη φετινή σεζόν θεωρείς ότι ταιριάζεις περισσότερο με τους υπόλοιπους της επιτροπής σε σχέση με τους άλλους κριτές που έχουν περάσει από αυτήν τη θέση;

Έχω περάσει πολύ ωραία με όλους. Δεν το λέω τυπικά κι επειδή πρέπει να το πω για να μην αδικήσω/ κάποιον. Έχω κρατήσει φίλους από όλες τις χρονιές. Είναι σημαντικοί στη ζωή μου. Έχουμε περάσει πολύ χρόνο μαζί και στην ηλικία μας δεν κάνεις εύκολα φίλους.

Πηγή: Hello!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved