Παράδεισος των Κυριών - Μπρέμπου: Αποκαλύπτει το μέλλον του γάμου της Όλγας με τον Αποστόλη
Showbiz

Παράδεισος των Κυριών - Μπρέμπου: Αποκαλύπτει το μέλλον του γάμου της Όλγας με τον Αποστόλη

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τον ρόλο της στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών μιλά η γνωστή ηθοποιός Γωγώ Μπρέμπου. 

Συνεχίζει να την ταλαιπωρεί την Γωγώ Μπρέμπου ο τηλεοπτικός της σύζυγος, Αποστόλης, καθώς, όπως η ίδια αποκαλύπτει σε συνέντευξή της, εκείνος εξαντλεί όλους τους δόλιους τρόπους για να την κρατήσει παγιδευμένη.

Επιστρέψατε τηλεοπτικά μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής και συνειδητοποιήσαμε πόσο μας είχατε λείψει. Σας είχε λείψει κι εσάς η όλη διαδικασία;

«Σας ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο σας. Συνειδητοποίησα πόσο μου είχε λείψει τη στιγμή που έκανα ξανά γύρισμα στη σειρά Ο Παράδεισος των κυριών. Κατά την απουσία μου υπήρξα πολύ απορροφημένη από πρόβες για το θέατρο και από παραστάσεις, που κάποιες χρονιές ήταν διπλές ή και τριπλές...».

Μπήκατε πάντως στα βαθιά, σε καθημερινή σειρά. Ποιο ήταν το δέλεαρ γι' αυτή τη συνεργασία;

«Η πολύ προσεγμένη παραγωγή, που από τις πρώτες συναντήσεις με τους συντελεστές κατάλαβα ότι θα πραγματοποιηθεί, οι σκηνοθέτες, των οποίων τη δουλειά είχα παρακολουθήσει και μου άρεσε φυσικά και η ιστορία που αναφέρεται σε μια δεκαετία, τη δεκαετία του ’60, όπου άλλαξε και ο κόσμος και η χώρα μας. Με την έννοια ότι εκείνη την εποχή τέθηκαν ερωτήματα, έγιναν επαναστάσεις που διαμόρφωσαν την κοινωνική μας ζωή όπως τη γνωρίζουμε σήμερα».

GOGO-MPREMPOY.jpg

Η ηρωίδα σας, η Όλγα, είναι απόλυτα συμπαθής στο κοινό καθώς δεν κάνει διακρίσεις όσον αφορά κοινωνικές τάξεις, είναι πάντα γλυκομίλητη και έχει καλή καρδιά. Τι αγαπάτε σε εκείνη;

«Ο,τι αναφέρατε προηγουμένως και κυρίως την προσπάθεια που κάνει να φανεί αντάξια των περιστάσεων, με γνώμονα ακριβώς αυτό. Την καλοσύνη και την ευαισθησία της προς τους άλλους.

Είναι παντρεμένη με έναν αριβίστα. Έχει αρχίσει να βλέπει πλέον καθαρά το ποιος πραγματικά είναι, θα καταφέρει να αποδεσμευτεί από εκείνον;

«Εκείνη την εποχή ένας γάμος δεν μπορούσε να διαλυθεί τόσο εύκολα όσο σήμερα. Όσο και να ήθελε μια γυναίκα να αποδεσμευθεί ήταν δύσκολο μέχρι και ακατόρθωτο, καθώς για οποιοδήποτε διαζύγιο υπήρχε νομοθεσία αυστηρή ως προς την υπαιτιότητα του ενός ή του άλλου συζύγου. Μπορούμε όλοι να θυμηθούμε ελληνικές ταινίες που έχουν αποτυπώσει πολλές φορές με κωμικό τρόπο αυτόν τον Γολγοθά των ανθρώπων που ήθελαν να χωρίσουν, αλλά ο νόμος δεν το επέτρεπε. Ως αριβίστας λοιπόν, ο Αποστόλης -σύζυγος της ηρωίδας μου- θα εξαντλήσει όλους τους δόλιους τρόπους που ξέρει για να μείνει η Όλγα παγιδευμένη».

gogo-mprempou.jpg

Τι την κρατάει πίσω από το να τον διώξει και κάνει πισωγυρίσματα; Είναι κάτι που επιθυμεί διακαώς και ο γιος της ο Πάρης.

«Μια παλιομοδίτικη αίσθηση χρέους προς τον θεσμό της οικογένειας. Σήμερα μας φαίνεται απίστευτο...Ή και όχι... με όλη την επικαιρότητα περί της βίας εναντίον των γυναικών στον έγγαμο βίο. Τότε πολύ δύσκολα μπορούσε μια γυναίκα να επιβιώσει εκτός κοινωνικών συμβάσεων και να γίνει αποδεκτή ως οντότητα από τους άλλους».

Πηγή:TV 24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved