Σασμός - Στάθης Μαντζώρος: «Ο Παντελής δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο, αν κινδυνεύσει ο Μανόλης»
Showbiz

Σασμός - Στάθης Μαντζώρος: «Ο Παντελής δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο, αν κινδυνεύσει ο Μανόλης»

Για τον Παντελή του Σασμού και την τηλεοπτική του οικογένεια μιλά ο ηθοποιός Στάθης Μαντζώρος ο οποίος μας προιδεάζει για τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά. 

Ο Στάθης Μαντζώρος που πρωταγωνιστεί στη σειρά ο Σασμός αποκαλύπτει ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Παντελής για τον γιο του τον Μανόλη αν μάθει ότι απειλείται από τον Φαρμάκη.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του τονίζει ότι η τηλεοπτική του οικογένεια εκφράζει πολλές ελληνικές οικογένειες που έχουν και αυτές κινδυνεύσει να χάσουν το σπίτι τους.

sasmos.png

Η Άννα διεκδικεί να είναι ισότιμη σύντροφος του Παντελή;

«Ο Παντελής δεν πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρει. Οι συγκυρίες τον έφεραν σε αυτή τη θέση. Είναι μια μέση ελληνική οικογένεια. Όταν του παίρνει το σπίτι η τράπεζα, βγαίνουν όλες τους οι αδυναμίες στην επιφάνεια. Η Άννα ήρθε η στιγμή να δηλώσει ότι “εντάξει, πήρες την πρωτοβουλία, αλλά έπρεπε να με ενημερώσεις. Γιατί δύο μαζί μπορούν καλύτερα”. Ο Παντελής νομίζω πως το πήρε αυτό το μήνυμα κανονικά και με το νόμο, άνοιξε τα αυτιά του και προσαρμόζεται. Η οικογένεια συσπειρώθηκε μαζί και η κόρη. Η Θοδώρα ήθελε να είναι μαζί και έβαλε το λιθαράκι της. Όσο για τον Παντελή, πήγε και διεκδίκησε εκ νέου την Άννα».

Sasmos-n.p-7.jpg

Θα τη χαρακτηρίζαμε δεμένη οικογένεια;

«Είναι δεμένη με ό,τι κουβαλάει ο καθένας. Συσπειρώθηκαν και έλυσαν το πρόβλημά τους. Είναι η μόνη οικογένεια στο Σασμό, επί της ουσίας, αναγνωρίσιμη από το μέσο Έλληνα, ειδικά όταν σου παίρνει η τράπεζα το σπίτι».

Μέχρι πού είναι διατεθειμένος να φτάσει ο Παντελής, αν συνειδητοποιήσει ότι κινδυνεύει ο Μανόλης από τον Φαρμάκη;

«Μέχρι εκεί που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Θα κάνει τα πάντα!».

sasmos-(8).JPG

Μαθαίνει ότι κυκλοφορεί ανάμεσα τους η πρώην αρραβωνιαστικιά του Λευτέρη;

«Αν ο Παντελής το γνώριζε, να είστε σίγουροι ότι δεν θα καθόταν με τα χέρια σταυρωμένα. Αν επίσης ο Παντελής μάθει ότι ο γιος του κινδυνεύει, όχι απλά θα βγει μπροστά, αλλά δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved