Αυτή η Νύχτα Μένει - Ο Νίκος Αλεξίου αποκαλύπτει: «Έρχονται σε ρήξη Διαγόρας - Παπαδόπουλος»
Showbiz

Αυτή η Νύχτα Μένει - Ο Νίκος Αλεξίου αποκαλύπτει: «Έρχονται σε ρήξη Διαγόρας - Παπαδόπουλος»

Νέες αποκαλύψεις από τον ηθοποιό Νίκο Αλεξίου για τη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει». Πώς θα συνεχιστεί η σχέση του δικηγόρου που ενσαρκώνει με το αφεντικό του τον Διαγόρα;

O ηθοποιός αποκαλύπτει τα όσα θα συμβούν στη νέα σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η σχέση του Παπαδόπουλου - Διαγόρα, δυο ανθρώπων διαφορετικών καθώς, όπως δηλώνει ο Νίκος Αλεξίου, ο Διαγόρας τινάζει στον αέρα όλα όσα έχει στρώσει ο Παπαδόπουλος.

Ο ατσαλάκωτος κύριος Παπαδόπουλος σαρώνει με τον αέρα του νικητή;

«Ήθελα να υπάρχει ένα ελαφρύ στοιχείο αλαζονείας. Ήρθε στην επαρχία από την Αθήνα, έχει τελειώσει και ένα πανεπιστήμιο. Χρειάζεται ένας χαμελαιοντισμός, από πλευράς του, για να επιβιώσει. Έρχεται σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους και πρέπει να τους πείσει. Αλλιώς φέρεται με το δήμαρχο, αλλιώς με τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, αλλιώς με το νέο, αλλιώς με το μεγαλύτερο. Το δύσκολο στοιχείο του ρόλου είναι ότι πάντα υπάρχει μια υπόκριση στη συμπεριφορά του. Όπως ξέρουμε και από τη ζωή, για να υποκριθείς καλά, πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο αληθινός. Σε κάθε επαφή του / υπάρχει ολόκληρη τακτική και κατά 90% είναι μελετημένη συμπεριφορά. Ο χειρισμός του λόγου, των κινήσεων...».

nixta.jpg

Απαιτείται μελέτη από πλευράς του ηθοποιού;

«Ακριβώς. Δεν μπορείς vα πας στο γύρισμα, χωρίς να έχεις μελετήσει, ειδικά γι’ αυτό το ρόλο. Το σενάριο όσο σε αφορά, είναι σαν ένα σχέδιο».

Παπαδόπουλος και Διαγόρας θα συγκρουστούν;

«Ο Διαγόρας είναι άνθρωπος του ενστίκτου. Ο Παπαδόπουλος είναι άνθρωπος του μυαλού. Αναπόφευκτα, έρχονται σε σύγκρουση, καθώς ό,τι έχει στρώσει ο Παπαδόπουλος, τινάζεται στον αέρα από τον Διαγόρα. Ωστόσο, ο Παπαδόπουλος δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, καθώς ο Διαγόρας τον κρατά “αλυσοδεμένο”. Επί της ουσίας, με εκβιάζει».

Πηγή: Tηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved