Σταύρος Νικολαΐδης: «Σκέφτηκα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου»
Showbiz

Σταύρος Νικολαΐδης: «Σκέφτηκα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου»

Την πρόθεσή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του μετά την τραγωδία στα Τέμπη εξέφρασε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης σε συνέντευξή του.

Συνέντευξη εφόλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός και υποψήφιος με τη Ν.Δ. στις ερχόμενες εκλογές, Σταύρος Νικολαΐδης.

Μιλώντας για τα αιτήματα των ηθοποιών και το νέο Προεδρικό Διάταγμα ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως «η κυβέρνηση, παρόλο που μπορεί να καθυστέρησε στις αντιδράσεις της, τελικά έσκυψε πάνω από το πρόβλημα, για να δώσει λύσεις σε ζητήματα και αιτήματα καλλιτεχνών που χρονίζουν εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες. Όπως η δέσμευση για την ίδρυση Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών, τη δημιουργία της οποίας εξήγγειλε η κυβέρνηση, και είναι ένα θετικό βήμα στην καλλιτεχνική εκπαίδευση».

nikolaidis-(1).jpg

Και συνεχίζει: «Μπορώ να σας εκμυστηρευτώ πως έπαιξα κι εγώ σημαντικό ρόλο ώστε να γίνει η συνάντηση των φορέων με τον ίδιο τον πρωθυπουργό».

Σε συνάρτηση με τις καταγγελίες περί σεξουαλικής και ψυχολογικής κακοποίησης στον χώρο του θεάματος, οι οποίες συνεχίζονται, τονίζει πως «ο κόσμος καταλαβαίνει και συνεχίζει να αγαπά τους ηθοποιούς. Κάποιες κακές περιπτώσεις δεν τραυματίζουν όλο τον κλάδο. Γνωρίζουμε όλοι καλά πως αυτά συμβαίνουν παντού, σε όλους τους κλάδους, απλά, επειδή το επάγγελμά μας είναι προβεβλημένο, γίνεται μεγαλύτερος ντόρος».

1675195115078-522868455-nikolaidis-735x459-1.jpg

Στην ίδια συνέντευξη επισήμανε πως το δυστύχημα στα Τέμπη τον συγκλόνισε. «Δεν σου κρύβω πως κλονίστηκα τόσο, που σκέφτηκα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου, όχι γιατί φταίει η κυβέρνηση, αλλά όλο το πολιτικό σύστημα όλα τα χρόνια. Σκέφτηκα πως θα μου ήταν δύσκολο να κοιτάξω τον άλλο στα μάτια και να του πω "κατεβαίνω”, επειδή είμαι πολύ συναισθηματικός. Με έπιασαν οι φίλοι μου, όμως, και μου είπαν πως, ακριβώς γι’ αυτό, επειδή έχω ευαισθησίες και παλεύω να πετύχω ό,τι βάζω στο μυαλό μου, πρέπει να συνεχίσω», κατέληξε ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved