Κόνι Μεταξά: Έχει άπειρα προϊόντα ομορφιάς και μας έδειξε πώς τα οργάνωσε στο μπάνιο της
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Έχει άπειρα προϊόντα ομορφιάς και μας έδειξε πώς τα οργάνωσε στο μπάνιο της

Η Κόνι Μεταξά περιποιείται ιδιαίτερα την εμφάνισή της τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόσωπο, όσο και με το σώμα αλλά και τα μαλλιά της. 

Φυσικό και επόμενο είναι λοιπόν τα προϊόντα που χρησιμοποεί να είναι... άπειρα και να πιάνουν πολύ χώρο, ειδικά στο μπάνιο όπου ο καθρέφτης είναι μεγάλος και είναι το κατεξοχήν δωμάτιο του σπιτιού που ετοιμάζεται κανείς για κάποια έξοδό του.

Επειδή λοιπόν κινδύνευε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Μάριος Καπότσης να... εξοριστούν από το σπίτι, έκανε μία μεγάλη αλλαγή.

Έβαλε ραφάκια γυάλινα πάνω από την μπανιέρα, προκειμένου να εξοικονομήσει χώρο σε άλλα έπιπλα του μπάνιου που ήταν ασφυκτικά γεμάτα από καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης και styling μαλλιών και αρώματα.

Μάλιστα, η Κόνι Μεταξά φρόντισε να τα κατηγοριοποιήσει τόσο σε είδος όσο και σε χρώμα και παρ' όλο που της πήρε λίγο παραπάνω ώρα, πλέον ξέρει πού είναι το κάθε τι και το βρίσκει αμέσως.

Όσο για εκείνα τα προϊόντα που περίσσεψαν και δεν χωρούσαν στα ράφια, τα κατηγοριοποίησε και αυτά. Έτσι, έβαλε βούρτσες και μηχανήματα για τα μαλλιά μαζί σε όμορφα πανέρια και γέμισε τα συρτάρια με απαραίτητα προϊόντα για το πρόσωπο κυρίως, όταν θέλει να το περιποιηθεί με κρέμες, γεγονός που απαιτεί να βρίσκεται κοντά στον καθρέφτη.

Η Κόνι Μεταξά, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλη αυτή την αλλαγή που έκανε και ανέβασε ένα βίντεο κατά το οποίο έδειξε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να οργανώσει σωστά και εύκολα, χωρίς πολλά χρήματα τους χώρους του. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved