Παύλος Γαλακτερός: Το νεανικό δωμάτιό του και η ψηλή κουκέτα με τον καναπέ για να κερδίσει χώρο
Showbiz

Παύλος Γαλακτερός: Το νεανικό δωμάτιό του και η ψηλή κουκέτα με τον καναπέ για να κερδίσει χώρο

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους. 

Όπως έκανε προσφάτως ανεβάζοντας μία φωτογραφία από τον προσωπικό του χώρο, το δωμάτιό του όπου και περνάει αρκετές ώρες της ημέρας.

O Παύλος έχει φροντίσει ώστε ο προσωπικός του χώρος να είναι λειτουργικός και να διαθέτει την αυτονομία του σε σχέση με το υπόλοιπο σπίτι. Γι' αυτό και ο ίδιος έχει αγοράσει μία κουκέτα πολύ ψηλή για το ευρύχωρο κρεβάτι του, θέλοντας να αξιοποιήσει τον χώρο ακριβώς από κάτω.

Εκεί τοποθέτησε έναν άνετο γκρι καναπέ τον οποίο ο Παύλος Γαλακτερός διακόσμησε με όμορφα μαξιλάρια σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις.

Και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε καθώς πράγματι το δωμάτιο είναι πλέον όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί.

Μόνο που ο ίδιος ο Παύλος Γαλακτερός αποκάλυψε το μεγαλύτερο... ελάττωμα σε μία τέτοια κατασκευή γράφοντας χαρακτηριστικά στη φωτογραφία:

«Άμα θέλετε να αγοράσετε κουκέτα σκεφτείτε πρώτα ότι θα πρέπει να αλλάζετε τα σεντόνια».

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως ακόμα και ο ίδιος ο Παύλος Γαλακτερός που είναι πανύψηλος έχει ένα μικρό πρόβλημα όταν πρόκειται να αλλάξει σεντόνια και μαξιλαροθήκες ή σκεπάσματα γενικότερα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved