Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είχα τρομάξει πολύ, είχα βάλει τα κλάματα και δεν μπορούσα να συνέλθω»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είχα τρομάξει πολύ, είχα βάλει τα κλάματα και δεν μπορούσα να συνέλθω»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει για τη λεκτική βία, τις δύσκολες συνεργασίες και την περιπέτεια που έζησε με έναν φωτογράφο στο παρελθόν. 

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο θέατρο και μια άσχημη εμπειρία που είχε με φωτογράφο όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά Έχω ένα Μυστικό.

papoutsa.jpg

Πάλεψες για να αποδείξεις πράγματα που εσύ θεωρούσες αυτονόητα, αλλά οι άνθρωποι της δουλειάς όχι;

Ναι. Είναι μια διαρκής πάλη αυτό.

Έχεις μιλήσει για λεκτική βία σε συνεργασία σου. Ευτυχώς, ζούμε πλέον σε μια εποχή κατά την οποία οι άνθρωποι που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές -τουλάχιστον στο χώρο σας μιλούν.

Αυτή η συνθήκη δεν είναι πια αποδεκτή. Οι άνθρωποι πλέον δεν μασούν τα λόγια τους, και είναι πολύ θετικό που συμβαίνει. Έχει σπάσει ο κώδικας της σιωπής. Είμαι σίγουρη ότι αυτές οι συμπεριφορές θα αρχίσουν να εξαφανίζονται σιγά σιγά.

5ae108ea-katerina-papoutsaki-seira-kimonas.jpg

Εσύ πώς το διαχειρίστηκες τότε;

Ζορίστηκα πολύ. Έβγαλα τα κλασικά, τα δικά μου, τα ψυχοσωματικά. Σε κάποια φάση είπα: «Δεν θέλω να έχω καμία επαφή, θα συνεχίσω να παίζω, θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, δεν θα φύγω από την παράσταση, αλλά δεν επιθυμώ να ξαναμιλήσουμε».

Δύσκολο ακούγεται, αν λάβουμε υπόψη μας ότι μια παράσταση ανεβαίνει για μήνες.

Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά επρόκειτο για μια λύση ανάγκης. Επιπλέον, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να μην έχει κοινωνική επαφή. Προσπαθώ το πλαίσιο στο οποίο συμμετέχω να είναι όσο πιο ευχάριστο και οικογενειακό γίνεται. Δεν μου αρέσουν οι τυπικότητες και οι παγωμένες σχέσεις. Θέλω να είμαι σε δουλειές που χαρακτηρίζονται από συνεργασία, ομαδικότητα, αγάπη και επικοινωνία.

papouts.jpg

Σου έχει συμβεί να περάσεις δύσκολα και σε άλλη συνεργασία;

Μου έτυχε σε μια οντισιόν για ταινία στις αρχές της καριέρας μου, όπου κι εκεί μου φέρθηκαν άσχημα. Ήταν ένας άνθρωπος παρεμβατικός και παραβατικός κι εγώ σε μια ηλικία που αναρωτιόμουν «τι είναι αυτό που συμβαίνει;».

Δέχθηκες πίεση από τα media όταν έκανες τη σειρά «Έχω ένα μυστικό». Υπήρξε φωτογράφος που σε κυνηγούσε, και μάλιστα σου είπε «έλα τώρα, δεν σου αρέσει;».

Συνέβη νύχτα, σε ένα δρομάκι στον Βύρωνα, όπου έμενα τότε. Είχα τρομάξει πολύ, είχα βάλει τα κλάματα και δεν μπορούσα να συνέλθω. Τότε μου είπε ο συγκεκριμένος αυτή την ατάκα. Οι περαστικοί φώναζαν «τι πράγματα είναι αυτά;». Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην ψυχοσύνθεση αυτών των ανθρώπων, αλλά νομίζω ότι δεν θέλω να μάθω κιόλας. Βέβαια, τότε ήταν και η εποχή που ο κιτρινισμός και οι αντίστοιχες τεχνικές προσέγγισης ήταν στα κόκκινα. Ευτυχώς, δεν υπάρχει πλέον αυτό- και χαίρομαι γιατί είναι ένδειξη προόδου και πολιτισμού.

1675190550882-798345265-Papoutsak.jpg

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved