Σοφία Βόσσου:«Δεν μου άρεσαν καθόλου τα άτομα που μπήκαν στη νύχτα, δεν ήταν και πολύ καλά παιδάκια»
Showbiz

Σοφία Βόσσου:«Δεν μου άρεσαν καθόλου τα άτομα που μπήκαν στη νύχτα, δεν ήταν και πολύ καλά παιδάκια»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει πως ήταν επιλογή της να απέχει από τα μεγάλα ελληνικά νυχτερινά μαγαζιά. 

Η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει σε συνέντευξή της το μεγάλο της παράπονο για τα ελληνικά ραδιόφωνα και την επιλογή της να απέχει από τα μεγάλα μαγαζιά της νύχτας.

Σας στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν τραγουδάτε πλέον σε κάποια μεγάλη πίστα;

Δεν θα σου πω ότι με στεναχωρεί γιατί το προκάλεσα. Τι εννοώ με αυτό; Ότι το 2000 που ήμουν στα ντουζένια μου τα νυχτερινά μαγαζιά αλλάξανε χέρια. Δεν μου άρεσαν καθόλου τα άτομα που μπήκαν στη νύχτα, δεν ήταν και πολύ καλά παιδάκια. Μόλις το είδα εγώ αυτό είπα τέρμα… σταματάς. Είχα μάθει σε αρχοντιές και πολλά πράγματα που έβλεπα δεν μου άρεσαν. Οπότε αποφάσισα τότε να επιστρέφω σε μικρές μουσικές σκηνές κι εκεί παρέμεινα μέχρι και σήμερα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν βέβαια έρθει μια καλή πρόταση από μεγάλη πίστα, φυσικά και θα την μελετήσω.

vossou-2.jpg

Σας ενοχλεί το γεγονός ότι τα τραγούδια σας δεν παίζουν πολύ στα ραδιόφωνα;

Ανοίγετε μεγάλη κουβέντα τώρα. Φυσικά και με ενοχλεί, αλλά αν δεν τα σκάσεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, δεν παίζεις πλέον. Δύο νέα τραγούδια έβγαλα και πέρυσι και πρόπερσι, τα άκουσες πουθενά να παίζουν; Όχι! Δεν διατίθεμαι να πληρώσω για να παίξουν τα τραγούδια μου, προτιμώ να τα φάω σε ταξίδια. Εδώ αξίζει να αναφέρω και μια άλλη συνεργασία που κάνω με τον Κώστα Μπίγαλη, την Πωλίνα, τη Μαντώ και τη Σοφία Αρβανίτη που εμφανιζόμαστε σε όλη την Ελλάδα και ο κόσμο μας έχει αγκαλιάσει τρομερά!

vossou.jpg

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved