Ελίνα Παπίλα: Τα σπίτια στην επαρχία είναι υπέροχα και το δικό της είναι ακόμα πιο ξεχωριστό!
Showbiz

Ελίνα Παπίλα: Τα σπίτια στην επαρχία είναι υπέροχα και το δικό της είναι ακόμα πιο ξεχωριστό!

Η Ελίνα Παπίλα, παρουσιάστρια της εκπομπής Είμαστε μαζί, τα Σαββατοκύριακα, στον ΑΝΤ1, μακριά από τηλεοπτικά πλατό και ραδιοφωνικά στούντιο είναι μία πολύ τρυφερή μαμά για τα τρία της παιδιά αλλά και μία πολύ γλυκιά σύζυγος για τον άντρα της ζωής της. 

Παντρεμένη με τον Αντώνη Κελαϊδίτη εδώ και αρκετά χρόνια, η Ελίνα Παπίλα έχει αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, την 13χρονη σήμερα Σοφία, τον 9χρονο Δημήτρη και τη μόλις τριών ετών κόρη τους που γεννήθηκε το 2020.

papila-1-(6).jpg

Μπορεί τελευταία οι υποχρεώσεις της να είναι αρκετά αυξημένες, όμως βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά της που είναι το Α και το Ω για εκείνη.

Όλοι μαζί ζουν σε ένα υπέροχο και μοντέρνο σπίτι στη Χαλκίδα, που εκτείνεται σε δύο ορόφους μιας και είναι μεζονέτα. Κάτω είναι οι κοινόχρηστοι χώροι και πάνω τα υπνοδωμάτια.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να δημιουργεί χιουμοριστικά/ fun βίντεο στην πλατφόρμα του TikTok μαζί με τα παιδιά της, παραδίδοντας #mummygoals μαθήματα. Σε ένα μάλιστα, είδαμε την παρουσιάστρια να χορεύει συγχρονισμένα με την έφηβη κόρη της, Σοφία, μέσα στο δωμάτιό της, το οποίο είναι

https://www.instagram.com/p/CjLlXcUo0AH

Ο χώρος του σαλονιού είναι ενιαίος με την τραπεζαρία ενώ η κουζίνα είναι ξέχωρη, ακριβώς δίπλα στη μαρμάρινη σκάλα που οδηγεί στα υπνοδωμάτια. Στον χώρο κυριαρχεί το ξύλο ενώ τα περισσότερα από τα έπιπλα είναι σε εκρού χρώμα, γεγονός που δίνει μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Για του λόγου το αληθές, δείτε το παρακάτω βίντεο:

https://www.instagram.com/p/Cg9zguhofy5

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από γωνιές του μοντέρνου σπιτιού της παρουσιάστριας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved