Τραϊάνα Ανανία: Η Μπέττυ από τον Παράδεισο είναι στη ζωή της ελεύθερη και ωραία!
Showbiz

Τραϊάνα Ανανία: Η Μπέττυ από τον Παράδεισο είναι στη ζωή της ελεύθερη και ωραία!

Όπως λέει η Τραϊάνα Ανανία στο νέο τραγούδι της, «ο πήχης της δεν λέει να πέσει», αφού η ηθοποιός και τραγουδίστρια, μέχρι να βρει τοv ιδανικό για εκείνη άνδρα, αφοσιώνεται στα επαγγελματικά της, κάνοντας θέατρο και παίζοντας στην επιτυχημένη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών»...

Έναν μαραθώνιο τρέχει φέτος η Τραϊάνα Ανανία, αλλά ασχολείται με πράγματα που αγαπά και αυτό τη βοηθά να αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δύναμη για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Μπορεί να έχει αφήσει στην άκρη την προσωπική της ζωή, κερδίζει όμως στο χειροκρότημα.

unknown_302447297_161568243200073_6437715768422721209_n.jpg

Η ηθοποιός που είναι αγνώριστη στην καθημερινή σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», ξεκίνησε πρόβες για την παράσταση «Τσίου» σε κείμενο και σκηνοθεσία Μάκη Παπαδημητράτου, που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο στον Βοτανικό. Ως ανήσυχο πνεύμα, η Τραϊάνα συνεχίζει επίσης να δραστηριοποιείται και στο τραγούδι. Μόλις κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Ο πήχης μου», όπου περιγράφει τον ιδανικό άνδρα. «Μήπως στην αναζήτηση του τέλειου χάνουμε τις ευκαιρίες που περνούν από δίπλα μας και μένουμε μόνοι και μόνες», αναρωτιέται η καλλιτέχνις. Η ίδια, ωστόσο, έχει μάθει να μη συμβιβάζεται και να προχωρά πάντα ακολουθώντας την καρδιά της.

unknown_302221973_465029518677354_5974868467061778438_n.jpg

Πολλές φορές αυτή την οδηγεί κόντρα στις συμβάσεις και στα τετριμμένα. Σε συνδυασμό με την ομορφιά και τον αισθησιασμό της η Τραϊάνα αυτοσαρκάζεται και εκτιμά την ευθύτητα και την ειλικρίνεια. Πάντα λειτουργεί αυθόρμητα, έτσι όπως αυθόρμητα κάποτε χόρεψε το τσιφτετέλι που την έκανε ευρέως γνωστή στην εκπομπή «Στην υγειά μας». Αν και εσωστρεφής έχει αποκτήσει πλέον πολλούς φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο. Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, αυτό το διάστημα είναι μόνη και δεν βιάζεται να ερωτευτεί. Έχει θέσει τις προτεραιότητές της ωστόσο, αν βρεθεί ο έρωτας μπροστά της σίγουρα δεν θα τον διώξει. Έχει παραδεχθεί ότι η μεγαλύτερη σχέση της κράτησε έξι μήνες ενώ δεν είναι θιασώτης του έρωτα με την κλασική μορφή του. «Λόγω της ΔΕΠΥ, βαριέμαι την ίδια την ιδέα του έρωτα», έχει δηλώσει, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ιδιαιτερότητα της προσωπικότητάς της.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved