Χριστόπουλος - Μπραντ: Οι αναρτήσεις «καμουφλάζ»! Έτσι έκρυβαν την εγκυμοσύνη στα social media
Showbiz

Χριστόπουλος - Μπραντ: Οι αναρτήσεις «καμουφλάζ»! Έτσι έκρυβαν την εγκυμοσύνη στα social media

Το δεύτερο παιδί τους απέκτησαν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ εκπλήσσοντας όλους μας με το χαρμόσυνο γεγονός που κανείς δεν γνώριζε. 

Προς έκπληξη όλων μάθαμε την Παρασκευή 31/3 ότι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο διάσημος φωτογράφος και η γυναίκα του, γνωστή makeup artist δεν ήθελαν να γνωστοποιήσουν νωρίτερα την εγκυμοσύνη της Ανίτα Μπραντ και πρόσεχαν πάρα πολύ στις αναρτήσεις τους. Όλο αυτό το διάστημα η Ανίτα προσπαθούσε να μην δημοσιεύει ολόσωμες φωτογραφίες και να κρύβει την κοιλίτσα της καθώς επρόκειτο για μια ιδιαίτερα δύσκολη εγκυμοσύνη όπως έχει η ίδια εκμυστηρευτεί.

https://www.instagram.com/p/CoNaYFwJ8x5

Λόγω της δουλειάς της η πανέμορφη Ανίτα έπρεπε να διατηρήσει επαφή με τα social media και έτσι πρόσεχε ιδιαίτερα να μην φανερώσει το μυστικό της, περιοριζόταν στο να δείχνει μόνο το πρόσωπό της τα κοσμήματα και το makeup της.

https://www.instagram.com/p/CpD1Lh7POSD

«Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρη Χριστόπουλου στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

https://www.instagram.com/p/CpOCYquDeuj

«Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα», πρόσθεσε στο Happy Day ο φωτογράφος.

https://www.instagram.com/p/Couw6xjJ5ZA

Πριν τρία χρόνια ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και είχαν διατηρήσει την επιθυμία να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους.

«Έχουμε περάσει όλες τις παραλίες της ανατολικής Αττικής, με καπέλα, σε στυλ Βλαχοπούλου, εγώ φόραγα μούσι αποκριάτικο. Δεν κάνω πλάκα» αποκάλυψε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved