Ανίτα Μπραντ: H πρώτη φώτο του νεογέννητου στο σπίτι και η καθημερινότητα με τα δύο παιδιά
Showbiz

Ανίτα Μπραντ: H πρώτη φώτο του νεογέννητου στο σπίτι και η καθημερινότητα με τα δύο παιδιά

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος, έγιναν γονείς για δεύτερη φορά πριν μία βδομάδα και η ευτυχισμένη μαμά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της.

Η Ανίτα Μπραντ το πρωί της Παρασκευής 7/4 δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της, συνοδεύοντάς την με ένα τρυφερό μήνυμα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Εχθές ήταν ήδη μία βδομάδα που έχουμε το Χριστοπουλάκι νο 2 μαζί μας. Αν και η προσαρμογή μου αυτή τη φορά πιστεύω ήταν πολύ πιο γρήγορη στο ξενύχτι και στην κούραση που ακολουθεί το ερχομό ενός νέου μωρού, νιώθω πως κυριολεκτικά έχω ελάχιστο έως καθόλου χρόνο μες την ημέρα με τα δύο μικρούλικα για μένα αλλά χαλάλι τους.»

anita-(5).jpg

Όσο για το πρώτο της παιδί, αποκάλυψε ότι ο Χρήστος πήρε καλά τον ερχομό του αδερφούλη του.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ανίτα Μπραντ στις πρώτες δηλώσεις της, είχε πει:

«Μπήκαμε για φυσιολογικό τοκετό αλλά εξελίχθηκε σε καισαρική. Φοβηθήκαμε πολύ. Είχαμε στο πλευρό μας έναν πολύ καλό γιατρό. Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν πήγαινα πουθενά. Κανείς συγγενής μας δεν ήξερε ότι ήμουν έγκυος, μόνο η μητέρα μου. Τώρα το μαθαίνουν όλοι και είναι σοκαρισμένοι. Ούτε το φύλο γνωρίζαμε, το μάθαμε την ώρα της γέννας. Τώρα θέλω να το φωνάξω σε όλον τον κόσμο».

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της στο σπίτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved