Eurovision 2023: Δύσκολα τα πράγματα για τον Βίκτωρ Βερνίκος - Τον αποκλεισμό του προβλέπει το BBC
Showbiz

Eurovision 2023: Δύσκολα τα πράγματα για τον Βίκτωρ Βερνίκος - Τον αποκλεισμό του προβλέπει το BBC

Τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον 67o διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision προβλέπει έρευνα του BBC και όπως φαίνεται τα πράγματα είναι δύσκολα για τον  Βίκτωρ Βερνίκος.

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν, για τις χώρες που θα πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 13 Μαίου.
Το φανατικό κοινό της Eurovision ήδη προσπαθεί να «μαντέψει» τις θέσεις που θα κατακτήσουν οι χώρες φέτος.

Σύμφωνα με την έρευνα του BBC, ο Βίκτωρ Βερνίκος δεν θα καταφέρει να προχωρήσει στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

victor22.jpg

O Victor Vernicos, ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision, είναι μόλις 16 ετών

©Vaνgelis Pidiakis

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του δικτύου, η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να προχωρήσει φέτος και η εμφάνιση μας θα μείνει μόνο στον ημιτελικό. Η εν λόγω πρόβλεψη βασίζεται σε στοιχεία, που οι ίδιες οι χώρες έχουν καταθέσει για τη σκηνική τους παρουσία τον Μάιο.

Συγκεκριμένα, το BBC προβλέπει πως η Ελλάδα και ο Βίκτωρ Βερνίκος θα αποκλειστούν. Το Βασίλη δημοσίευμα αναρτήθηκε επίσης, από τον Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα, που μεταδίδει τη φετινή διοργάνωση, οπότε φέρει μεγάλη βαρύτητα.

Σύμφωνα με όσα γράφει, το τραγούδι που εκπροσωπεί φέτος τη χώρα με τίτλο «What they say», «δεν είναι εκείνο που θα μπορούσε να δώσει μια ιδιαίτερη κορύφωση, ούτε έχει κάποια θεαματική παρουσίαση».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved