Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με τον γιο του στην πρώτη του ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με τον γιο του στην πρώτη του ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη δεν είναι πια μαζί και πήραν την απόφαση να χωρίσουν μετά από 4 χρόνια συμβίωσης, δύο χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού.

Οι δύο ηθοποιοί που έγιναν ζευγάρι το 2018 δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια με τον ερχομό του γιου τους, ενώ τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστούν μαζί στο θέατρο.

«Είναι σε ξεχωριστό καμαρίνι εδώ και έναν μήνα. Κανένας άνθρωπος του θεάτρου δεν κατάλαβε τι συνέβαινε μεταξύ τους. Οι τριβές τους και οι τσακωμοί στις πρόβες ήταν πάντα για καλλιτεχνικούς λόγους. Είναι πολύ προσεκτικοί και οι δύο και καλοί συνεργάτες. Κράτησαν τα όσα συνέβησαν στη σχέση τους καλά κρυμμένα», αποκάλυψε πρόσωπο από το περιβάλλον τους στην εκπομπή Super Κατερίνα.



Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση για τον χωρισμό τους όμως ο Αλέξανδρος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο ηθοποιός βρίσκεται εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας με τον γιο του.

Δείτε την ανάρτησή του:

mpoyrdoymhs1.jpeg

Η πρώτη αντίδραση μετά τον χωρισμό:

«Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια» δήλωσε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη στο Πρωινό Μας.

«Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, ξέρω πώς να χειριστώ κάποιες καταστάσεις. Στην παρούσα φάση, η Λένα προτίμησε να μιλήσει δίνοντας μία γραπτή δήλωση, αλλά εγώ δεν θα πω τίποτα», δήλωσε από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο Mega.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved