Χάρης Χριστόπουλος - Aνίτα Μπραντ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη
Showbiz

Χάρης Χριστόπουλος - Aνίτα Μπραντ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη

Συνέντευξη του διάσημου ζευγαριού. Αποκαλύπτουν το λόγο που κράτησαν κρυφή την εγκυμοσύνη της Ανίτας Μπραντ αλλά και το πόσο πολύ ήθελαν να αποκτήσουν αυτό το δεύτερο παιδί τους. 

Δύο μόλις εβδομάδες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, οι ευτυχισμένοι γονείς Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ, μιλούν για την τετραμελή τους οικογένεια και για το θαύμα που βιώνουν για δεύτερη φορά.

Πώς νιώθετε με την έλευση του νέου μέλους; Πώς είναι οι πρώτες ημέρες στο σπίτι με το μωράκι σας;

Aνίτα Μπραντ: Άλλο ένα όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει 100%. Κρατάμε ένα πλασματάκι στην αγκαλιά μας και σκεφτόμαστε «αυτό τώρα είναι αλήθεια;». Είμαστε συγκινημένοι, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και κάθε μέρα λέμε το ίδιο: «Δεν θέλουμε τίποτα άλλο από τη ζωή».

ΧΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Το θέλαμε πολύ, το προσπαθήσαμε πολύ και προσευχηθήκαμε πολύ, γι’ αυτό και νιώθουμε τόσο χαρούμενοι. Τελικά, εισακούστηκαν οι προσευχές μας. Είναι ένα θεόσταλτο δώρο και έχουμε μείνει να το χαζεύουμε εκστατικά νιώθοντας ευτυχία και αγάπη. Είμαστε ευλογημένοι.

brant-xristopoulos-(3).jpg

Έχοντας ήδη ένα παιδί, η επιθυμία σας για ένα δεύτερο ήταν μεγάλη;

Χ.Χ.: Ναι, θέλαμε πολύ δεύτερο παιδί. Τα παιδιά είναι ευλογία. Το κατάλαβα αργά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Από πολύ νωρίς είχα πει ότι δεν ήθελα και δεν μπορούσα να αναλάβω τις ευθύνες και το άγχος ενός παιδιού. Κι αυτό γιατί όταν φέρνεις ένα παιδί στη ζωή, μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου ζεις μόνο για αυτό. Όταν λοιπόν μου το έλεγαν οι φίλοι μου, δεν μπορούσα να κατανοήσω πώς γίνεται να είναι προτεραιότητα κάποιος άλλος και όχι ο εαυτός σου. Τώρα που το βιώνω, είναι μαγικό το συναίσθημα. Είναι τόσο δυνατή η καθημερινότητα με τα παιδιά που όλα είναι συγκλονιστικά. Ακόμα και τα δύσκολα γίνονται εύκολα. Αιτ}θάνομαι γαλήνη και ασφάλεια στη σκέψη ότι έχω τα παιδάκια μου. Όταν με βαραίνει κάτι, σκέφτομαι τον Χρηστάκο μου και ότι θα τον πάρω αγκαλιά μόλις επιστρέψω στο σπίτι και όλα είναι αλλιώς. Είναι σαν φάρμακο.

Γιατί θέλατε τόσο πολύ το δεύτερο παιδί;

Χ.Χ.: Για να έχει ο Χρήστος ένα αδερφάκι - τι ωραία εικόνα αυτή! Εννοείται ότι πια σκεφτόμαστε και ονειρευόμαστε μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά.

Α.Μ.: Συμφωνώ απόλυτα με τον Χάρη, θέλουμε μια μεγάλη οικογένεια. Από τη στιγμή που έχεις ένα παιδί, γίνεται προτεραιότητα στη ζωή σου. Όλα τα άλλα φαίνονται ασήμαντα.

1675210552078-18819950-xristopoulos-mprant-gios.jpg

Ανίτα, το διάστημα της εγκυμοσύνης σου το πέρασες σιωπηρά, δεν θέλησες να μοιραστείς κάτι από αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Γιατί;

Α.Μ.: Πράγματι, το έζησα σιωπηρά, από την άλλη, όμως, είμαι έτσι και ως άνθρωπος. Στα social βγάζω το 15% της ζωής μας. Αυτά που ζούμε και περνάμε καθημερινά κανείς δεν τα ξέρει. Είμαι στα social media και έχω ένα υπέροχο κοινό, αλλά επιλέγω να μη μοιράζομαι πολλά από τις προσωπικές μας στιγμές. Είμαι άλλωστε πολύ κλειστή ως χαρακτήρας. Αναγκαστήκαμε να επιβεβαιώσουμε την πρώτη μου εγκυμοσύνη όταν ήμουν στον πέμπτο μήνα γιατί το ανακοίνωσε ένας άνθρωπος στην τηλεόραση χωρίς να ζητήσει την άδειά μας. Αν δεν συνέβαινε αυτό, μπορεί να μην το λέγαμε. Η υπερέκθεση με αγχώνει γενικά, οπότε, στη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήθελα να ζήσω εκείνο το διάστημα πολύ ήρεμα, να προσέχω το παιδάκι μου, να περνώ περισσότερο χρόνο με τον Χρήστο, και ο μόνος τρόπος ήταν να το ξέρουμε μόνο εμείς.

Χ.Χ.: Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μια εγκυμοσύνη, όπως και ένας γάμος, είναι ένα πολύ προσωπικό κομμάτι! Δεν μοιράζεσαι κάτι από πριν. Στο γάμο μας, για παράδειγμα, ήμαστε οκτώ άνθρωποι. Μετά μπορείς να μοιραστείς ό,τι νιώθεις, ό,τι θέλεις, ό,τι έχεις ανάγκη να δείξεις. Ειδικά το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πιο ευαίσθητο καθώς υπάρχουν γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί και περνούν δύσκολα.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved