Ανίτα Μπραντ: «Στην εγκυμοσύνη ήμουν ήρεμη, τώρα όμως λόγω κούρασης, έχω λίγα νευράκια»
Showbiz

Ανίτα Μπραντ: «Στην εγκυμοσύνη ήμουν ήρεμη, τώρα όμως λόγω κούρασης, έχω λίγα νευράκια»

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ μιλάνε για την περίοδο που διανύουν, για τη νέα καθημερινότητά τους και για το πώς υποδέχτηκε ο μεγάλος τους γιος το νέο μέλος της οικογένειας

Μια συνέντευξη για τη νέα του ζωή δίνει το διάσημο ζευγάρι. Μιλάνε για τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης της Ανίτας Μπραντ και για το πώς περνάνε τώρα οι μέρες τους, με την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας.

Πόσες φωτογραφίες έβγαλες την Ανίτα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;

Χ.Χ.: Άπειρες! Αυτές οι εικόνες θα μείνουν να τις βλέπουν τα εγγόνια μας. Η φωτογραφία έχει μεγάλη δύναμη, προκαλεί συγκίνηση, η εικόνα μένει ζωντανή για πάντα.

Α.Β.: Φυσικά και με έβγαζε φωτογραφίες!

Πώς ήταν εκείνοι οι εννέα μήνες;

Χ.Χ.: Ήμουν δίπλα της συνεχώς. Οι γυναίκες αυτούς τους εννέα μήνες περνούν μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Τις έχω αγαπήσει και τις σέβομαι απεριόριστα. Αυτό που κάνουν είναι απίστευτο και απαιτεί μεγάλη δύναμη. Στην περίπτωσή μας, μόλις γέννησε η Ανίτα, ανέλαβα εγώ. Έχω πολύ χρόνο, σοφία και ηρεμία και αυτό που θέλω να προσφέρω στην οικογένειά μου θα το προσφέρω. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας. Επιθυμώ να δώσω αγάπη και αξίες στα παιδιά μου. Να παίζουν, να γελούν και να κοιμούνται γλυκά. Αυτό είναι το μέλημά μου.

Α.Β.: Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα επικεντρωθεί στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου. Έβγαινα μόνο για να πάω στο γραφείο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε η βόλτα. Οπότε, αυτή η περίοδος ήταν εύκολη για μένα, την απόλαυσα και ήμουν πολύ ήρεμη.

brant-xristopoulos-(1).jpg

Σκέφτηκες τις δυσκολίες του δεύτερου παιδιού;

Α.Β.: Όχι, δεν τις σκέφτηκα.

Σε επίπεδο γυναικείας φιλαρέσκειας, όσον αφορά τα κιλά;

Α.Β.: Καθόλου! Ούτε που με ένοιαζαν τα κιλά μπροστά στο θαύμα της δημιουργίας ενός ανθρώπου. Όταν υπάρχει υγεία, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Τα κιλά φεύγουν. Φρόντιζα μόνο να τρώω πιο υγιεινά, έκοβα τη ζάχαρη ανά διαστήματα, αλλά όχι κάτι φοβερό.

Ο Χάρης πρόσεχε τη διατροφή του;

Α.Β.: Μη σου πω ότι αδυνάτισε κιόλας! Έπρεπε κάπως να ισορροπήσουμε όταν παίρναμε αγκαλιά ο ένας τον άλλο. Εγώ φούσκωνα, ο Χάρης έχανε, (γέλια)

Πού βοηθά ο Χάρης;

Α.Β.: Σε όλα, αλλά πιο ειδικά, τώρα που το μωρό είναι πολύ μικρό, στα ξενύχτια, ένα κομμάτι που μου είναι αρκετά δύσκολο.

Χ.Χ.: Αναγκαστικά την ξυπνώ επειδή θηλάζει. Μόλις τελειώσει, αναλαμβάνω εγώ τα υπόλοιπα - αλλαγή πάνας, κοίμισμα κ.λπ. Η Ανίτα ξυπνά μόνο για να ταΐσει το μωρό.

36fb1aa7-anita-mprant-xaris-xristopoulos.jpg

Ο Χρηστός πώς υποδέχθηκε το αδερφάκι τους

Α.Β.: Όταν γυρίσαμε στο σπίτι, ο μικρός αδελφός του έφερε δωράκια στον Χρηστό. Μας έλειψε πολύ στο διάστημα που ήμαστε στο νοσοκομείο. Ήταν η πρώτη φορά που δεν ήταν μαζί μας για τόσες ημέρες. Μιλούσαμε με βι- ντεοκλήσεις, αλλά και πάλι μας έλειπε πολύ, ενώ κι εκείνος ήταν λίγο στενοχωρημένος.

Χ.Χ.: Ήταν η πρώτη φορά που έμεινε μακριά μας για τέσσερις ημέρες και δεν μπορούσε να καταλάβει το γιατί. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αγκαλιάζαμε την κοιλιά της μητέρας του, τραγουδούσαμε, λέγαμε ότι εκεί μέσα μεγαλώνει ένα μωρό, δίναμε φιλάκια, αλλά το παιδί πού να ήξερε τι ερχόταν. To «Baby, Baby» που τραγουδούσαμε νόμιζε ότι είναι λαϊκό άσμα. Και ξαφνικά εμφανίζεται ο νυμφίος! Πραγματικά, η αντίδρασή του ήταν αξιοσημείωτη, θα τη θυμάμαι για πάνταΧλρχικά έβαλε τα γέλια και μετά τον κοίταζε καλά καλά.

1675683135855-559888007-xristopoulos-brand-6.jpg

Α.Β.: Πάντως το πήρε πολύ γλυκά. Μας βοηθά όταν τον κάνουμε μπάνιο και κουνά το καρότσι για να τον κοιμίσει.

Χ.Χ.: Παρακολουθεί τα πάντα. Τον συμπεριλαμβάνουμε σε όλα, είναι ο μεγάλος αδελφός. Έχουν και οι δύο τον ίδιο χρόνο, είναι και οι δύο προτεραιότητα. Φανταζόμαστε τις εικόνες στο μέλλον με τα δύο παιδιά να παίζουν και να περνούν χρόνο μαζί και μένουμε εκστατικοί.

Ανίτα, έχεις ψυχολογικές μεταπτώσεις μετά την εγκυμοσύνη;

Α.Β.: Στην εγκυμοσύνη ήμουν ήρεμη, τώρα όμως λόγω κούρασης, έχω λίγα νευράκια. Ψυχολογικά, ωστόσο, δεν έχω νιώσει κάτι -ίσως δεν έχω και χρόνο να το νιώσω!

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved