Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Είναι full in love και μοιράστηκε μία νέα εικόνα με τον Χρήστο Μάστορα!
Showbiz

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Είναι full in love και μοιράστηκε μία νέα εικόνα με τον Χρήστο Μάστορα!

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα νέα hot ζευγάρια της showbiz κάτι που επιβεβαιώνει και η νέα ανάρτηση που έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να φωτογραφίζονται μαζί για τα social media από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε ένα ταξίδι για δύο στο Ντουμπάι.

Το όμορφο μοντέλο και influencer εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον Χρήστο και όπως φαίνεται οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.

Η Γαρυφαλλιά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου 22/4 μοιράστηκε μία νέα εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μέσα από το instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της που οι δυο τους ποζάρουν μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη και λάμπουν από ευτυχία.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα:

kalifwni_mastoras.jpeg

Η πρώτη κοινή τους φωτό.

Garifalia-mastoras.jpg

Το ζευγάρι είχε φροντίσει εδώ και καιρό να κρατήσει τη σχέση του όσο μπορούσε προστατευμένη και μάλιστα η ξανθιά καλλονή απέφευγε να αναφέρεται στον Χρήστο Μάστορα, ειδικά μετά τις φήμες που τους ήθελαν ερωτευμένους.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved