Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τέλος το κρυφτό! Δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα
Showbiz

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τέλος το κρυφτό! Δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα

Τέλος το κρυφτό για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα.

Μετά την αποκάλυψη της ότι είναι τρελά ερωτευμένη, το βράδυ της Κυριακής το μοντέλο δημοσίευσε για πρώτη φορά στα instastories φωτογραφία, έχοντας στο πλευρό της τον τραγουδιστή.

Το μοντέλο πριν λίγο καιρό επιβεβαίωσε για πρώτη φορά πως είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα

mastoras-garifalia-(1).jpg

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει, είμαι μια χαρά. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Να τελειώνουμε. Είμαστε τέλεια, πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί», είχε πει χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Μετά την αποκάλυψή της ήρθαν, τα πρώτα κοινά στιγμιότυπα από την εκπομπή, Το πρωινό και τώρα η Γαρυφαλιά δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Χρήστο.

Δείτε την παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved