Ο Δημήτρης Σχοινάς σε βραδινή έξοδο με γοητευτική μελαχρινή συνοδό
Showbiz

Ο Δημήτρης Σχοινάς σε βραδινή έξοδο με γοητευτική μελαχρινή συνοδό

Στην πρεμιέρα που έκαναν πρόσφατα, ο Νίνο και ο Νικηφόρος στο Romeo βρέθηκε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σχοινάς ο οποίος, η αλήθεια είναι, πως αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και κρατάει ένα σχετικά χαμηλό προφίλ.

Ο νεαρός Δημήτρης φαίνεται πως ακολουθεί το παράδειγμα των γονιών του, της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, και δεν ασχολείται με κοσμικότητες. Ο ίδιος θέλησε να κάνει την έκπληξη.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον τραγουδιστή να διασκεδάζει, φορώντας, όπως θα δείτε και παρακάτω, ένα αρκετά τολμηρό outfit, με animal print πουκάμισό.

dimitris1.jpg

Τον Δημήτρη Σχοινά, συνόδευε μία γοητευτική μελαχρινή κοπέλα η οποία φαινόταν να απολαμβάνει την παρέα του σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο Δημήτρης Σχοινάς γεννήθηκε μέσα στη μουσική και η ενασχόλησή του με το τραγούδι ήταν μονόδρομος στη ζωή του. Είναι ένας ανερχόμενος τραγουδιστής αφού έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα δίπλα στην Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει ήδη και δικά του τραγούδια.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Νοεμβρίου του 1999 και είναι 23 ετών. Από όταν ήταν μικρό παιδί ο Δημήτρης Σχοινάς έμοιαζε εκπληκτικά με τον πατέρα του, ωστόσο όσο μεγαλώνει η ομοιότητά τους είναι ακόμη πιο εμφανής.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved