Καίτη Γαρμπή: Ο έρωτας με τον Διονύση της, η γνωριμία με την Γερμανού και τα νέα βήματα του γιου της
Media

Καίτη Γαρμπή: Ο έρωτας με τον Διονύση της, η γνωριμία με την Γερμανού και τα νέα βήματα του γιου της

Η Καίτη Γαρμπή έκανε... ποδαρικό στη Ναταλία Γερμανού, μιας και ήταν η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" για την νέα σεζόν, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τις επιτυχίες της και μάλιστα η ίδια έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα φανατικό κοινό, που την παρακολουθεί και την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα.

H Καίτη Γαρμπή βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για όλους και για όλα με την Ναταλία Γερμανού και όλους τους συνεργάτες της. Η σπουδαία τραγουδίστρια υπήρξε άρκως αποκαλυπτική για το πώς έχει διαμορφωθεί η ζωή της σήμερα, το πόσο πολύ ερωτευμένη είναι ακόμα με τον Διονύση Σχοινά μετά από 25 χρόνια, ενώ φυσικά δεν δίστασε να αναφερθεί και στο γιο της, τον Δημήτρη Σχοινά, με τον οποίο και καθ'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποίησαν περιοδεία σε πολλά μέρη ανά την Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε ότι νιώθει χορτάτη από την ζωή της, αλλά δεν θέλει να επαναπαύεται ποτέ, μιας και πάντα έχει διάθεση στο να κάνει συνεχώς νέα πράγματα και να γνωρίσει νέους ορίζοντες. Η Ναταλία Γερμανού μάλιστα αποκάλυψε και το πως συνέβη η γνωριμία τους σε ένα στούντιο για μια συνέντευξη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι επειδή της αρέσει να πρωτοτυπεί, θα δοκίμασε και μια συνεργασία στην trap μουσική, αν θα ήταν ένα τραγούδι που θα της ταίριαζε!

Όσον αφορά τον Διονύση Σχοινά, τον άνδρα της ζωής της και πατέρα του παιδιού της, Δημήτρη, η Καίτη Γαρμπή δεν μπόρεσε να κρύψει με τίποτα τα συναισθήματά της. Η ίδια ανέφερε: "Δεν μπορώ με τίποτα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Διονύση, είναι όλη μου η ζωή. Είναι και ένας άνθρωπος που δεν γίνεται να μην τον αγαπάς. Είναι ένας γλύκας. Το κλειδί είναι ότι ο καθένας έχει τον χώρο του και υπάρχει κατανόηση, θαυμασμός..."

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved