Εβελίνα Παπούλια: Αποκάλυψε το νέο καλλιτεχνικό ταλέντο της και το Instagram υποκλίνεται!
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: Αποκάλυψε το νέο καλλιτεχνικό ταλέντο της και το Instagram υποκλίνεται!

Μπορεί η Εβελίνα Παπούλια να ξεκίνησε ως κορυφαία χορεύτρια, να κατέκτησε τον κόσμο της υποκριτικής όμως τώρα την περιμένει άλλη μία καλλιτεχνική κατάκτηση που κανείς δεν περίμενε πως έχει.

Ναι, η Εβελίνα Παπούλια είναι 100% καλλιτεχνική φύση, όχι μόνο γιατί μας έχει εντυπωσιάσει με τους ρόλους που έχει αναλάβει αλλά γιατί όσο περνάει ο καιρός, μας παρουσιάζει και άλλες μορφές της καλλιτεχνικής της έκφρασης.

Για όσους γνωρίζουν, η όμορφη ηθοποιός ξεκίνησε ως χορεύτρια. Ο ρόλος στους «Δύο ξένους» μας έπεισε πως η Εβελίνα ήρθε για να μείνει ενώ οι πιο πρόσφατοι πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε σειρές του Ανδρέα Γεωργίου την καθιέρωσαν ως μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η Εβελίνα Παπούλια όμως δεν είναι μόνο αυτό.

H ηθοποιός πέρα από την υποκριτική και τον ραδιοφωνικό χώρο που έχει βρει καθώς έχει δική της εκπομπή στα ερτζιανά, τελευταία εκφράζεται και μέσα από τη ζωγραφική. Συγκεκριμένα, ως λάτρις του upcycling δίνει νέα ζωή σε παλιά έπιπλα ζωγραφίζοντας με έντονα χρώματα όμορφες φιγούρες.

https://www.instagram.com/p/Cqp2M3ZO7i6

Εμπνεόμενη από κορυφαίες μορφές του καλλιτεχνικού κόσμου ή ακόμα και από κόμικς, ζωγραφίζει πάνω σε παλιά έπιπλα ή ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες ό,τι εμπνέεται, βγάζοντας προς τα έξω την ποπ κουλτούρα της.

Με τις δημιουργίες της χαρίζει μία ξεχωριστή πνοή σε χώρους που επιζητούν μία διαφορετική διακόσμηση, μακριά από τα τετριμμένα. Και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό! Γι' αυτό και κάθε φορά που ανεβάζει μία καινούργια δημιουργία της, αποθεώνεται στα social media.

https://www.instagram.com/p/Cq6F5ptO7fP

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved