Αχιλλέας Τσαρούχας: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του Πασχάλη Τσαρούχα και της Θεοφανίας Παπαθωμά!
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Αχιλλέας Τσαρούχας: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του Πασχάλη Τσαρούχα και της Θεοφανίας Παπαθωμά!

Ο Αχιλλέας Τσαρούχας είναι ο γιος που έχουν αποκτήσει ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά πριν από 16 χρόνια. 

Ο έφηβος γιος του άλλοτε ζευγαριού ήταν το πρώτο παιδί και για τους δύο και είναι ξεκάθαρα το παιδί του έρωτα αφού ήρθε όταν οι ηθοποιοί διένυαν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους.

Πλέον ο Αχιλλέας κοντεύει να ενηλικιωθεί και είναι φυσικά η χαρά των γονιών του, παρ' όλο που μητέρα του έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά, δύο κόρες από τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο.

«Όταν ένα παιδί, μπαίνει στην εφηβεία, αλλάζει» είχε πει η ηθοποιός. Και συνέχιζε: «Από εκεί που έχεις ένα παιδάκι που το νταντεύεις, ξαφνικά βλέπεις να δημιουργείται απέναντί σου ένας άντρας με προσωπικότητα, με άποψη, με αντίδραση. Από εκεί που τον πήγαινες παντού με το χεράκι, τώρα σε βλέπει έξω και αλλάζει δρόμο (γέλια). Προσπαθώ να είμαι cool απέναντι σε αυτό. Να είμαι όσο το δυνατόν υποστηρικτική και βοηθητική απέναντι στο παιδί, για να μην του δημιουργήσω προβλήματα και να τον βοηθήσω να εξελιχθεί ομαλά» είχε πει παλιότερα η ευτυχής μαμά η οποία μάλιστα είχε αποκαλύψει, την περίοδο που εκείνη πρωταγωνιστούσε στις Άγριες Μέλισσες ότι ο Αχιλλέας είναι από τους μεγαλύτερους φαν της σειράς. «Ο Αχιλλέας βλέπει «Άγριες Μέλισσες», του αρέσουν πάρα πολύ! Επίσης εξέφρασε την επιθυμία πρώτη φορά να γίνει ηθοποιός. Ελπίζω να μην το εννοεί» είχε πει η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία είναι μία τρυφερή μητέρα για όλα τα παιδιά της.

Όσο για τον μπαμπά Πασχάλη Τσαρούχα, είναι το «αυτοκολλητάκι» του γιου του αφού τα βρίσκουν σε όλα και περνούν πολύ χρόνο μαζί. Μάλιστα, συχνά, όταν έχουν χρόνο παίζουν μπάσκετ και καυχιούνται για τις επιδόσεις τους ο ένας στον άλλον κάθε φορά που αντιμετωπίζονται σε κάποιο γήπεδο.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του άλλοτε ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved