Συγκινεί η Ιωάννα Τούνη: Πήγε στο μέρος που την πήγαινε μικρή η μητέρα της
Showbiz

Συγκινεί η Ιωάννα Τούνη: Πήγε στο μέρος που την πήγαινε μικρή η μητέρα της

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από τότε που η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή και μέσα σε αυτό το διάστημα η ζωή της διάσημης επιχειρηματία άλλαξε πολύ.


Είναι γνωστό πως η Ιωάννα είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της και αρκετά συχνά κάνει αναφορές σε εκείνη και μέσα από τα social media.

Σε μία πρόσφατη εξόρμηση που έκανε η ίδια, θέλησε να επισκεφτεί το μέρος που την πήγαινε η μητέρα της, όταν ήταν μικρή. Η εντυπωσιακή Ιωάννα βρέθηκε σε ανθοκομική έκθεση και ανέβασε μια φωτογραφία με όμορφα λουλούδια, ενώ αναφέρθηκε στην μητέρα της.

touni8.jpeg



«Πόσο πολύ μου αρέσει να κάνω βόλτες στην ανθοκομική έκθεση. Πήγαινα πάντα με την μαμά μου μικρή», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στην παρακάτω Gallery:

Η influencer στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει μία εικόνα από το πρώτο υπερηχογράφημα του γιου της, και έγραψε:

«Αυτή ήταν η «πρώτη φωτογραφία» του γιου μου… και εγώ σκεφτόμουν πως θέλω να την δείξω σε έναν άνθρωπο μόνο, σε εσένα! Αλλά δεν μπορούσα… Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ μανούλα μου να γνωρίσεις το μικρό μας… Να μου δείξεις «πως να είμαι μαμά», τι πρέπει να κάνω, τι να γνωρίζω… Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα! Ελπίζω να μας βλέπεις από εκεί ψηλά και να είσαι περήφανη για το νουνίτο & εμένα. Σ’αγαπώ & είσαι ΠΑΝΤΑ στην καρδιά μου!! Είμαι πολύ τυχερή που είσαι η ΜΑΜΑ μου και εύχομαι να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο εσύ! Λείπεις πολύ❤️».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved