Showbiz

Θάνος Καλλίρης: «Τους φέρθηκα τίμια και δεν φέρθηκαν το ίδιο, στα παπάκια τους»

Gossip-tv Team

Στούντιο 4: Ο Θάνος Καλλίρης ήταν καλεσμένος σήμερα (12/5) στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα. Τα όσα είπε για κάποιους θα συζητηθούν.

Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να αναφερθεί και σε κάποιους ανθρώπους που ο ίδιος βοήθησε αρκετά κατά τη διάρκεια της ζωής τους και εκείνοι του γύρισαν την πλάτη στο τέλος.

kalliris2.JPG

«Την εποχή που ήμουν εντελώς top, τους φέρθηκα πάρα πολύ σωστά και τίμια. Δεν μου φέρθηκαν αντίστοιχα όταν το σκαλοπάτι έγινε αλλιώς. Στον απολογισμό μου είχα διαβάσει ότι στον δρόμο προς τα επάνω θα συναντήσεις ανθρώπους. Να τους φερθείς καλά γιατί θα τους συναντήσεις στον δρόμο προς το κατέβασμα. Δεν ισχύει. Απλά είναι στα παπάκια τους», είπε ο Θάνος Καλλίρης και συνέχισε:

«Υπάρχει ο καλός και ο κακός άνθρωπος. Μπορεί να είσαι ο χειρότερος, να κατέβεις και να σε βοηθήσουν ή και το αντίθετο. Το είχα πάντα στο μυαλό μου ότι δεν θα είμαι επάνω για πάντα, ούτε προφανώς ήθελα να πεθάνω στην ψάθα. Εκεί παίζει ρόλο η παιδεία. Ήμουν ευγενής, είχα τρόπους, έτσι είχα μεγαλώσει στην οικογένειά μου».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved