Τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Ζάρλα: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα της μητέρας του & της Μιζεράκη
Showbiz

Τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Ζάρλα: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα της μητέρας του & της Μιζεράκη

Tέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από τον πρόωρο και τόσο άδικο χαμό του Πάνου Ζάρλα, μεγάλου νικητή του πρώτου κύκλου του Power of Love

Ο άτυχος νέος, επέστρεφε τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου του 2019 στο σπίτι του από το πάρτι γενεθλίων που του είχαν οργανώσει οι φίλοι του όταν στη λεωφόρο Συγγρού έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μηχανής του και κόπηκε το νήμα της ζωής τους σε τροχαίο.

Ο θάνατός του σκόρπισε την απόλυτη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως στη μητέρα του Στέλλα Νικολάου η οποία σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του, ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

«Ξημέρωμα θέλησες να έρθεις, ξημέρωμα να φύγεις. Πόσο με γέμισες χαρά, πόσο μεγάλο πόνο… Χρόνια πολλά παραδεισένια αγόρι μου» έγραψε η Στέλλα Νικολάου, όμως μία άλλη Στέλλα, η Στέλλα Μιζεράκη η οποία υπήρξε και σύντροφός του, φαίνεται πως δεν μπορεί να τον ξεχάσει, παρόλο που έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και έχει προχωρήσει στη ζωή της.

«Σαν σήμερα γεννήθηκες. Σαν αύριο έφυγες μακριά μας αλλά θα είσαι πάντα στις καρδιές μας» έγραψε η Στέλλα Μιζεράκη την οποία είχαμε γνωρίσει επίσης στο Power of love.

Μαζί με το τρυφερό της μήνυμα, η Στέλλα ανέβασε και ένα κολάζ φωτογραφιών τους από ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος.

Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved