Πάνος Σταθακόπουλος: «Ζούσαμε σε ένα φτωχικό σπίτι, έμπαινε νερό μέσα από τις πλημμύρες»
Showbiz

Πάνος Σταθακόπουλος: «Ζούσαμε σε ένα φτωχικό σπίτι, έμπαινε νερό μέσα από τις πλημμύρες»

Για τα παιδικά του χρόνια και όχι μόνο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε όταν ήταν μικρός καθώς ζούσε σε ένα φτωχικό σπίτι.

  • Έχεις όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια;

Όμορφες, αλλά και δύσκολες. Ζούσαμε σε ένα φτωχικό σπίτι, όπου στο σημείο που βρισκόμασταν κι έτσι χαμηλά όπως ήταν, «πνιγόμασταν» κάθε χρόνο από τις πλημμύρες. Έμπαινε νερό μες στο σπίτι κι η μάνα μου έβγαζε εμένα και τον αδερφό μου από το παράθυρο, όπου μας περίμενε κόσμος από την γειτονιά για να μας πάρει.

STATHAKOPOULOS-(1).jpg

Οπότε, έχω ζήσει τέτοιες δύσκολες στιγμές, τις οποίες θυμάμαι, αλλά ποτέ δεν έλειψε η αγάπη στην οικογένειά μας. Ήταν φτωχικά αλλά ήταν τόσο αισιόδοξοι οι γονείς μου και κυρίως η μάνα μου, που τα ξεπερνούσαμε όλα.

Αντιμετωπίζαμε την επόμενη μέρα με αισιοδοξία και χαμόγελο. Θυμάμαι για παράδειγμα τη μάνα μου, όταν μας ξυπνούσε μες στη νύχτα για να μην πνιγούμε και μας έβγαζε από το παράθυρο, όπου ύστερα από ούτε δύο λεπτά είχε μπει το νερό μέσα στο σπίτι και είχαν καταστραφεί τα πάντα, να μας λέει: «Ξυπνήστε και ελάτε να πιάσουμε ψάρια» αλλά με ένα χαμόγελο και με μία γλύκα, για να μην μας τρομάξει. Μας δημιουργούσε όμορφες εικόνες, για να μην έχουμε φόβο και τρόμο, είπε ο Πάνος Σταθακόπουλος στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved