Πάνος Σταθακόπουλος: Έτσι βρέθηκε σε Ιερατική Σχολή στα 12 του χρόνια!
Showbiz

Πάνος Σταθακόπουλος: Έτσι βρέθηκε σε Ιερατική Σχολή στα 12 του χρόνια!

Πρόσχαρος, ευδιάθετος και χαμογελαστός όπως πάντα, ο Πάνος Σταθακόπουλος μιλά για όλα σε συνέντευξή του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην απόφασή του να πάει σε Ιερατική Σχολή.

  • Μίλησέ μου για την απόφασή σου να πας σε Ιερατική Σχολή…

Στα 12 μου χρόνια έκανα την επανάστασή μου, βρίσκοντας ως δικαιολογία ότι θέλω να γίνω παπάς και παρά τις αντιρρήσεις των γονιών μου, βρέθηκα στην Ιερατική Σχολή της Τήνου, όπου έμεινα 5 χρόνια. Εκεί, εκτός από τα κλασικά μαθήματα και τη βυζαντινή μουσική, διοργάνωνα παραστάσεις.

Ευτυχώς ο σχολάρχης, αν και ιερομόναχος, ήταν ανοιχτό μυαλό και βλέποντας την αγάπη που είχα για το θέατρο, με παρακινούσε να πάω σε δραματική σχολή. Τελειώνοντας λοιπόν το λύκειο, εξέφρασα στους γονείς μου την επιθυμία μου να γίνω ηθοποιός, αλλά αυτοί διαφωνούσαν και λόγω της ανασφάλειας του επαγγέλματος, αλλά και γιατί το να είσαι «θεατρίνος» εκείνα τα χρόνια δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για τις μικρές κοινωνίες, όπως αυτή του χωριού μου.

STATHAKOPOULOS-(1).jpg

Έτσι, βρέθηκα στην Αθήνα για να κάνω ιταλικά και να πάω στην Ιταλία να σπουδάσω Ιατρική, που καθόλου δεν ήθελα. Έπρεπε όμως να πω και ένα «ναι» στους γονείς μου, με σκοπό να ανέβω στην Αθήνα, όπου παράλληλα γράφτηκα σε δραματική σχολή. Το έμαθαν λοιπόν οι γονείς μου και είχαμε, άλλα δράματα.

Έτσι, όμως ευτυχώς δεν πήγα στην Ιταλία, αλλά στον στρατό… Τελειώνοντας τη θητεία μου, οι δραματικές σχολές είχαν γίνει ανώτερες και έπρεπε να δώσω πάλι. Έδωσα στο υπουργείο και πέρασα και έτσι το πήραν απόφαση και οι γονείς μου ότι έπρεπε να με αφήσουν να «κυνηγήσω» το όνειρό μου, είπε ο Πάνος Σταθακόπουλος στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved