Παντρεύτηκαν Λούκας Γιώρκας και Βασιλική Σαλαμπάση - Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους
Showbiz

Παντρεύτηκαν Λούκας Γιώρκας και Βασιλική Σαλαμπάση - Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους

Λούκας Γιώρκας και Βασιλική Σαλαμπάση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του τραγουδιστή με την δικηγόρο κυκλοφόρησαν στα social media, με τους δυο τους να λάμπουν από ευτυχία.

Ο τραγουδιστής επέλεξε λευκό κοστούμι ενώ η εκθαυμβωτική σύζυγός του, Βασιλική ήταν κομψότατη.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε στιγμιότυπα από το μυστήριο του γάμου τους που έγινε το βράδυ της Κυριακής 4/6 στην Κύπρο.

Δείτε στην παρακάτω Gallery εικόνες από τον γάμο του Λούκα Γιώρκα και της Βασιλικής Σαλαμπάση:

Το Πάσχα, το ζευγάρι βρέθηκε στη γενέτειρα της δικηγόρου, στο Διδυμότειχο, όπου ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

O τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του και σχεδόν αμέσως οι δυο τους έβαλαν μπροστά τις προετοιμασίες για την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής.

«Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα στον γκρεμό» δήλωσε ο Λούκας Γιώρκας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

«Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους. Με δυσκολία θα συγχωρέσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved