Showbiz

Το ξεκαρδιστικό βίντεο και οι ευχές της Μαρίας Κορινθίου για τα γενέθλια του Γιάννη Αϊβάζη

Gossip-tv Team

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Γιάννη Αϊβάζη, αφού έχει τα γενέθλιά του! Η γυναίκα του Μαρία Κορινθίου του ευχήθηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο!

Ο Γιάννης Αϊβάζης σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου κλείνει τα 46 χρόνια και πλήθος συγγενών φίλων και θαυμαστών του έστειλε τις ευχές του.

Ξεχώρισαν οι ευχές της συζύγου του, Μαρίας Κορινθίου η οποία θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της και δημόσια κοινοποιώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον Γιάννη Αϊβάζη στο οποίο ο ίδιος ξεκαρδίζεται στα γέλια.

1675185489724-26270067-korinthiou-5.jpg

«Χρόνια πολλά πολλά και ευτυχισμένα μούργο μου. Παλικάρι από τα λίγα. Να γελάς πάντα. Η αγάπη, η δοτικότητα και το χαμόγελο είναι το μυστικό. Η ζωή είναι στιγμές που εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε, με χαρά, μπρίο και τσαχπινιά», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου και έτσι ευχήθηκε στον σύζυγό της.

aivazis-2.jpg

Oι ευχές της Μαρίας Κορινθίου στον Γιάννη Αϊβάζη:

«Χρόνια πολλά πολλά και ευτυχισμένα μούργο μου! Παλικάρι από τα λίγα!
Να γελάς πάντα! Η αγάπη, η δοτικότητα και το χαμόγελο είναι το μυστικό. Η ζωή είναι στιγμές που εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε, με χαρά, μπρίο και τσαχπινιά!» έγραψε η Μαρία Κορινθίου στο Instagram.

Δείτε παραπάνω το ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασε μαζί με τις ευχές της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved