Μαρία Ηλιάκη: Πήγε ξανά στη Μύκονο μετά από 20 χρόνια - Πλούσιο υλικό από τις διακοπές της
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Πήγε ξανά στη Μύκονο μετά από 20 χρόνια - Πλούσιο υλικό από τις διακοπές της

Στη Μύκονο βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη η οποία αποκάλυψε πως πήγε στο νησί μετά από 20 χρόνια.

Όπως είδαμε, βρέθηκε στο νησί μαζί με τον Άρη Καβατζίκη και μερικούς ακόμη καλούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια ανέβασε σε instastory σήμερα (8/7) πλούσιο υλικό από την εξόρμηση που έκανε. Μάλιστα η ίδια έβγαλε συμπέρασμα πως ο κόσμος εκεί ακόμα διασκεδάζει.

iliaki2.jpg

«Καλημέρα. Η πρώτη εντύπωση από τη Μύκονο, μετά από 20 χρόνια, είναι ότι ο κόσμος ακόμα διασκεδάζει. Εγώ έχω ξυπνήσει από τις 8. Γρία… Θα φάω πρωινό, κανείς δεν έχει ξυπνήσει. Μόνο εγώ και ο Καβατζίκης φαντάζομαι. Μύκονοοοος» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε η Μαρία Ηλιάκη:

Πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε τους προβληματισμούς της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί απορίες αναφορικά με την κόρη της. Η μικρή Κατερίνα είναι δυο ετών πλέον και αρχίζει και μιλά καθαρά ενώ συχνά μέσα στην ημέρα φωνάζει … «μαμά» και η Μαρία αναρωτιέται πόσες φορές μέσα στην ημέρα άραγε ένα δίχρονο λέει τη λέξη «μαμά».

«Ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις ή μάλλον η ερώτηση είναι μια συγκεκριμένη. Εκεί μετά τα δυο, συγγνώμη αλλά αυτός είναι ο πόνος μου αυτή την περίοδο, όσοι δεν θέλετε να με ακούτε να μιλάω για μωρά, κάντε με σίγαση και τα λέμε σε 6 έξι χρόνια. Πραγματικά όμως πόσες φορές μέσα στην ημέρα ή μάλλον στο λεπτό πιστεύετε ότι φωνάζει «μαμά» ένα δίχρονο. Η δικιά μου ας πούμε, πιστεύω ότι πρέπει να φωνάζει 3.000 φορές μαμά στο λεπτό. Το «μαμά» πια είναι μονίμως στα αυτιά μου».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved