Βρισηίδα Ανδριώτου: Έτσι απάντησε σε follower για την αλλαγή στο σώμα της
Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου: Έτσι απάντησε σε follower για την αλλαγή στο σώμα της

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτή την περίοδο η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία ετοιμάζεται να συνεχίσει τις διακοπές της με τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μοιράζεται υλικό από την καθημερινότητα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν την αλλαγή που παρατήρησαν στο σώμα της και ειδικά στο στήθος της.

Snapinsta.app_345954156_782376766525085_7519121489688153586_n_1080.jpg

Στο νέο της Q&A στο instagram η Βρισηίδα Ανδριώτου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις. Ανάμεσα σε αυτές κάποιος ρώτησε: «Έχεις κάνει κάτι στο στήθος;».

Η ίδια έσπευσε να απαντήσει: «Μου λέτε αρκετοί αυτό. Παιδιά απλά πάχυνα. Όταν παχαίνω τα κιλά τα βάζω στο στήθος, στα χέρια και στα μάγουλα. Δεν έχω πλαστική στήθους, ούτε έχω πειράξει κάτι πάνω μου. Απλά τρώω», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου δίνοντας έτσι τέλος στα σχόλια για αισθητικές παρεμβάσεις.

vri2.jpg

Δείτε την εικόνα:

https://www.instagram.com/p/CvSgKRpsSL4/

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος με θέλει γυμνασμένη, να είμαι fit. Είμαι ερωτευμένη, τι να κάνω πια;»

«Ο Σπύρος μόνο χαζός δεν είναι, το έχετε καταλάβει όλοι σας. Ο Σπύρος μου έστειλε μήνυμα μέσω της Χριστίνας Κεφαλά. Μου είπε ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί μου, ότι μιλάει μόνο για εμένα, να προσέχω τον εαυτό μου, να κάνω γυμναστική. Θέλει να είμαι γυμνασμένη, εμένα μου αρέσουν τα χόμπι όμως, όχι τα γυμναστήρια... Ο Σπύρος βοηθάει πάρα πολύ κόσμο, κάνει φιλανθρωπίες, οπότε αν κερδίσει τα λεφτά πιστεύω θα βοηθήσει. Εγώ θα ήθελα ο νικητής του All Star να είναι στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα, είμαι ερωτευμένη τι να κάνω;», είχε πει η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον αγαπημένο της σε παλαιότερη συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved