Σοφία Λεοντίτση: Η αλλαγή στο σώμα της και το ξέσπασμα - Μην στέλνετε ηλιθιότητες
Showbiz

Σοφία Λεοντίτση: Η αλλαγή στο σώμα της και το ξέσπασμα - Μην στέλνετε ηλιθιότητες

Η Σοφία Λεοντίτση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε ότι έχει πάρει κάποια κιλά, προσπαθεί να τα χάσει, αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπει τη ζυγαριά να κατεβαίνει.


Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks προσέχει τη διατροφή της, γυμνάζεται καθημερινά, αλλά η ζυγαριά έχει κολλήσει με αποτέλεσμα η ψυχολογία της να μην είναι και καλύτερη.

sofia.leontitsi_307661675_803404140697710_8386721361097975093_n.jpg


Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας ανέφερε: «Δεν ξέρω γιατί κάνω αυτό το στόρι. Ίσως επειδή είναι αλήθεια, είμαι στενοχωρημένη, θέλω να το μοιραστώ γιατί ελπίζω πως θα έρθει η μέρα που όλα αυτά τα στόρι, ίσως αποτελέσουν μία κινητήριο δύναμη για κάποιον άλλον που θα έχει λυγίσει, όπως νιώθω σίγουρα εγώ. Εχθές 80 κιλά και σήμερα ένα κιλό πάνω, με τόσο αγώνα και τόση προσπάθεια. Τώρα πρέπει να σηκωθώ και συνεχίσω με αυτή τη σκ@τ@ ψυχολογία», έγραψε.

leontitsi1.jpg

Όταν άρχισε να κάνει διάφορες αναρτήσεις για το θέμα των κιλών και την προσπάθειά της, οι followers της τής έστειλαν διάφορα μηνύματα και απάντησε η Σοφία Λεοντίτση: «Μη μου στέλνετε πάλι χάπια και άλλες επίσης τέτοιες μην πω… Και γενικότερα, μη στέλνετε ηλιθιότητες».

Δείτε κάποια από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στο instagram της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved