Η Δανάη Παππά έχει γενέθλια - Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της: «Ευχαριστώ τον Θεό που...»
Showbiz

Η Δανάη Παππά έχει γενέθλια - Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της: «Ευχαριστώ τον Θεό που...»

Ημέρα γενεθλίων σήμερα 21/8 για τη Δανάη Παππά και όπως είναι φυσικό από νωρίς δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα και τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τις πιο τρυφερές ευχές θέλησε να στείλει και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης ο οποίος έσπευσε να κάνει την πιο ξεχωριστή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η σχέση της όμορφης ηθοποιού με τον γοητευτικό επιχειρηματία ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια και σήμερα φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

ΠΑΠΠΑ

Ο Λάμπρος Λάζαρης, δημοσίευσε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και έγραψε: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μούτσο που θα μπορούσα να είχα βρει στη ζωή μου.. . .ευχαριστώ τον Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου και μεγαλώνουμε μαζί».

ΠΑΠΠΑ

Η Δανάη Παππά και ο αγαπημένος της βρίσκονται στο Μεγανήσι όπου απολαμβάνουν τα καθαρά και κρυστάλλινα νερά του Ιονίου και περνούν μοναδικές στιγμές με φίλους.

ΠΑΠΠΑ

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι προχώρησε στην αγορά ενός σπιτιού, που θα είναι το ησυχαστήριό του στο Μεγανήσι ενώ ο επιχειρηματίας έχει ανοίξει δικό του κατάστημα στην περιοχή.

παππα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved