Ευγενία Δημητροπούλου: Το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της, ο λαμπερός γάμος και η υιοθεσία της Εύας
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της, ο λαμπερός γάμος και η υιοθεσία της Εύας

Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε για τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη, τον λαμπερό γάμο τους αλλά και τη βάφτιση της Εύας η οποία είναι τριών χρονών.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Παντρευτήκαμε με θρησκευτικό και κάναμε τη βάπτιση της μικρούλας και αυτό ήθελα να είναι το κεντρικό event. Δεν είχα σχεδόν καθόλου άγχος. Όλα πήγαν καλά. Είχα αγωνία για την κόρη μου, να είναι ήρεμη, να μην ταλαιπωρηθεί, να το χαρεί, δεν είχα προβλέψει όμως τον παράγοντα ρύζι κι αυτό την στρέσαρε πολύ. Μέχρι εκείνη την ώρα πήγαιναν όλα τέλεια, μέρες πριν μου έλεγε, “να βαπτιστείς εσύ και να παντρευτώ εγώ τον μπαμπά”.»

evgenia-dimitropoulou.jpg

Και πρόσθεσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όχι δεν κοιμηθήκαμε χώρια το περασμένο βράδυ, δεν είχε δει το νυφικό. Περάσαμε πολύ ωραία», είπε για τον γάμο της το καλοκαίρι που μας πέρασε.¨»

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Είχαμε κάνει πολιτικό μέσα στον κορονοϊό και τι κάναμε χωρίς τους δικούς μας ανθρώπους , για να προχωρήσουμε στην υιοθεσία. Είχαμε πει ότι όταν τελειώσουν όλα και θα έχουμε το παιδί, θα κάνουμε τον γάμο και τη βάπτιση μαζί».

Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για την υιοθεσία της 3χρονης Εύας: «Είναι μια δύσκολη διαδικασία αλλά αξίζει κάθε στιγμή. Ήταν όνειρό μας και κοινή μας επιθυμία. Το είχαμε βάλει στόχο από την αρχή. Ήταν ένα κοινό όνειρο και τα καταφέραμε».

Για τη διαδικασία της υιοθεσίας, δήλωσε: «Γίνεται ένα matching, σου προτείνουν ένα παιδί. Είναι ένα θεϊκό ταίριασμα. Ένα πλάσμα γίνεται το παιδί σου και πραγματικά νιώθεις ότι είναι το παιδί σου. Από την πρώτη φωτογραφία είχα νιώσει έτσι. Πριν καν την αγκαλιάσω και τη μυρίσω, ένιωθα ότι είναι το παιδί μου. Την είδαμε πρώτη φορά σε φωτογραφία όταν ήταν 11 μηνών».

Όσον αφορά τον σύζυγό της, δήλωσε: «Αγαπάει τη δουλειά μου, του αρέσει να με βλέπει, όμως ο ίδιος αποφεύγει τη δημοσιότητα, δεν του αρέσει, αλλά μια χαρά. Γνωριστήκαμε μέσω ενός φίλου μου που είναι πρώτος του ξάδερφος. Ήθελε να μας γνωρίσει, εγώ δεν ήμουν σίγουρη και το πρώτο ραντεβού δεν πήγε πολύ καλά, ήταν βατερλό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved