Σκορδά: Υπέροχες εικόνες από το νέο της σπίτι – Η απίστευτη θέα, το ξύλινο πάτωμα & η διακόσμηση
Showbiz

Σκορδά: Υπέροχες εικόνες από το νέο της σπίτι – Η απίστευτη θέα, το ξύλινο πάτωμα & η διακόσμηση

Το νέο της σπίτι απολαμβάνει παράλληλα με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν η Φάιη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια μέσα στο καλοκαίρι ολοκλήρωσε την μετακόμιση και πλέον σιγά σιγά κάνει αγορές για όλα εκείνα που θέλει ώστε να διακοσμήσει τους χώρους του νέου της σπιτιού.

skorda.jpg

Η ίδια μάλιστα έχει ήδη μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες και όπως θα δεις κι εσύ στη gallery από τις πρώτες εικόνες καταλαβαίνει κανείς το design είναι κλασσικό.

Ξύλινο πάτωμα σε όλα τα δωμάτια, πίνακες ζωγραφικής, βελούδινες πολυθρόνες και ένας μεγάλος καθρέφτης. Όσο για τη θέα από τις βεράντες της, απλά μαγική!

Δες τις φωτογραφίες

«Για μένα ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η προσωπική μου ζωή πάει πιο κάτω. Το πιο προσωπικό πάει ακόμα πιο κάτω. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι. Το έχω παραμελήσει λίγο. Στα 43 μου δε ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά απλώς είναι θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων… Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δε με παίρνει εύκολα από κάτω. Αν είμαι στεναχωρημένη θα το δείξω. Δεν κρύβω τα συναισθήματά μου», είχε πει η ίδια στη τελευταία της συνέντευξη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved